Min nye kjolefavorit

kjole-8Copyright

English recap

Jeg har indviet en ny kjole, som stryger direkte ind på favoritpladsen i min garderobe – den er fin nu, men absolut perfekt til efteråret også…

Screendump(Reklame – i samarbejde med Black Swan Fashion)

Jeg er vist det, man kan kalde en kjolepige. I hvert fald elsker jeg kjoler og føler mig mest af alt tilpas i en kjole, hvorfor det også er helt naturligt, at der jævnligt kommer nye kjoler til i min garderobe. Seneste skud på stammen er denne fra Black Swan, som jeg kan mærke, jeg virkelig bliver glad for. Jeg er fjollet med snittet, og med den elastik, der holder kjolen på plads lavt i livet – faktisk minder snittet ret meget om min brudekjole, altså i en kortere og mere hverdagsvenlig udgave.

kjole-9kjole-5kjole-2 kjole-3kjole-7kjole-4kjole-1

Nu har vi jo været heldige med vejret, så den blev indviet med bare ben og meget gamle kærnelæder heels fra Friis & Co (fås ikke længere, men disse som alternativ er nu også fine), men lige om lidt går der strømpebukser i den, og det kan kjolen heldigvis også bære.

Kjolen kommer online hos Black Swan tirsdag den 20. September, men kan du ikke vente med at bestille den, så kan du allerede nu bestille den via en af de mange konsulenter, som er ansat hos Black Swan. Gå til Black Swans webshop her.

Det er min mand, der har leget fotograf – han er ikke vild med det, så vi må alle sammen lige give ham et skulderklap for de fine resultater. Nyd fredagen derude, klem Dorte 

English recap

I love to wear dresses, that’s o surprise for you if you are following on a regular basis. My newest dress is this one from danish Black Swan and will be available online from tuesday 20th sept. It’s so comfy and suiting and I’m pretty sure it will become a favorite of mine for this season – also when it gets colder and I need pantyhose under!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ulla D.
    20. september 2016 / 10:11

    Hvor er den bare fin 🙂 Kan du mon sige lidt om hvordan størrelsen er på kjolen? Hvilken størrelse du har ifht. hvad du normalt benytter? Mange tak 🙂
    De bedste hilsner Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.