Dejlig morgen toppet med proteiner

morgenmad proteinerCopyright

English recap

indlægget indeholder reklame_grønJeg har en stille morgen i dag. Alle andre dage har været med knald på, ikke mindst med uhensigtsmæssige forstyrrelser undervejs. Måtte i går hente en af pigerne hjem på grund af mavepine, så det ændrer jo en anelse ved end arbejdsdag. I dag derimod starter jeg med computeren, Godmorgen Danmark og en dejlig kop kaffe, mens jeg planlægger indkøb, forbereder et par indlæg til jer og minder mig selv om, at jeg simpelthen skal købe friske blomster til weekenden. Dem trænger jeg til, smiler.

Forleden spiste jeg en proteinbasker af en morgenmad, som simpelthen var så tilfredsstillende, at jeg vil prøve at få plads til en lignende nogle gange om ugen. Maven kommer bare så meget mere roligt i gang, og smagsløgene vækkes fra morgenstunden. Det kan jeg godt lide.

morgenmad proteinermorgenmad proteiner

Hvad spiser jeg så? Aller yndlings bresaola, som fås i Kvickly, serveret med olivenolie og ægte parmesan og så et blødkogt æg. Yum!

Mon ikke I også føler jer parate til fredag og weekend? Her står den på kunder lørdag og familiehygge søndag, så i dag føles lidt som “lille-weekend” med bare en kunde, der skal forkæles og et enkelt møde ude i byen. God fredag til dig, klem Dorte ♥

English recap

Starting the day with proteins is such a light and easy kick off. I love the italian bresaola with olive oil and parmigiano and the a soft-boiled egg on the side. Yum! Hope your friday will treat you well, love Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.