Udgivet i Skriv en kommentar

Musikalske søndagsgaver…

musik-2Copyright

English recap

Skal vi ikke lige kickstarte søndagen med lidt lækker musik? Her er mine favorit ørehængere fra playlisten, der kører for tiden…

Screendump

Det er længe siden, jeg har delt mine favorit tunes med jer, så skal vi ikke starte søndagen med præcis det? Jeg må indrømme at være i et nostalgisk hjørne rent musikalsk, så der er temmelig mange gamle slagere på min playliste for tiden. Jeg har noget kørende med nogle rigtig gamle ørehængere som for eksempel Gary Moore’s Still got the blues og Lis Sørensens smukke Verden i farver,  som lyder helt rigtigt i mine ører – nok fordi det minder om barndom og far og mor.

musik-1

Naturligvis danser jeg også til Justin Timberlakes I got this feeling – hvem gør ikke det? Og så er der disse hyggelige ørehængere, som bare kværner løs i min daglige playliste for tiden:

NYD søndagen og hey, hvis du har noget særligt på din playliste, som du har lyst til at dele med os andre, så skyd det ned i kommentarfeltet. Klem Dorte 

English recap

Hey, this sunday starts with me sharing my favorite tunes for this moment – it’s a mix of oldies with new silent treats that I enjoy listening to when I’m working. With this I wish you the best sunday and if you feel like sharing which tunes you hold dear don’t hold back on sharing with us. Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.