Neutrale negle med diskret bling

negle-2Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønI var nogle, som grinte lidt af mig (opfattede det kærligt, bare rolig), da jeg nævnte at neglene var blevet bidt i bund, fordi vi lige trængte til en lille udrensning. Som vist er vi på banen igen, og jeg synes faktisk, vi er ok venner. Nu mangler negleomgivelserne bare at makke ret også – den evigt tørre neglerod får jeg nok aldrig bugt med, ikke mindst med et frisørjob! 

Jeg har brugt Sepia neglelak (min favorit) og en fin glimmerlak til et par enkelte negle, begge fra H&M. Neglelakkerne er billige at investere i, og samtidig virkelig nemme og pæne at påføre. Jeg oplever, at de holder godt, og især med en klar overlak får de et par ekstra dage at køre på.

English recapDetail of the day ♥

H&M launched new beauty products last year and I have quite a few of the nail polishes in my archive. I love how easy they are to put on and they actually stays put for many days – especially using a clear top coat. Sepia is the neutral color I use the most, but just to spice it up a bit I used a clear glitter polish for a couple of nails. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Kathrine W
  24. september 2016 / 16:20

  Jeg har selv døjet med tørre neglebånd, men hvor de ligger på skalaen i forhold til frisør-tørre neglebånd, ved jeg ikke helt 😉 Løsningen for mig blev at bruge “alt i en salven” fra Pudderdåserne i løbet af dagen (hvis neglerødderne trænger). Hver aften får de et godt lag, inden jeg går i seng, så salven kan få lov til at fugte/virke i fred, mens jeg sover. Måske det kunne hjælpe på dine tørre neglerødder også 🙂

  Mvh.
  Kathrine W

  • 25. september 2016 / 11:54

   Jeg tænkte faktisk netop at prøve den ja, så det er bare rigtig fedt at høre fra en med den erfaring. Mange tak for tippen og nyd søndagen, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.