Outfit: Vintage og velgørenhed

Vintage 2Copyright

English recap

Jeg er hoppet i casual outfit med vintagedetaljer og Støt Brysterne tee og så har der ellers været dømt arbejdsdag med computer, kaffebar og solstråler.

ScreendumpArbejdsdagen i går var af den effektive slags. Den startede roligt i sofaen med kaffe, plaid og skrivning af ugens lykkebidder, men dernæst mødtes jeg med en veninde, som også skulle arbejde ved skærmen i dag, og vi kunne således sidde side og om side og lave hvert vores, mens vi fik serveret morgenmad og kaffe på den lokale kaffebar. Det er skønt at kunne mødes, også selvom vi egentlig ikke skal arbejde på de samme ting, og så fik jeg hende selvfølgelig også lige til at knipse et par billeder af mit casual outfit – indtil kameraet løb tør for strøm!

Vintage 1Vintage 3Vintage 9Vintage 5Vintage 7

Sneakers fra New Balance (udsolgt, lignende her) / Måneørering fra Enamel Copenhagen / Ørering med kæder fra Pieces (gammel) / Støt Brysterne Tee fra Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Custommade / Herrebukser fra September Salon / Vintagetaske fra Bob & Lutetia / Jakke fra H&M (gammel)

T-shirten købte jeg sidste uge, og den har hængt på mig lige siden. Udover at man ved køb støtter op om Kræftens Bekæmpelse, udmærker den sig nemlig ved at være i en utroligt blød kvalitet og ret så pæn at se på.

Dagen var super i går, og jeg nåede faktisk en hel del forskelligartede ting før jeg hentede pigerne og bragte dem til deres første svømmetime. Vi sluttede af med thai-take-away efter de to trætte trunter var lagt i seng ♥

English recap

Sometimes its better to find a place away from home when you need to work concentrated and thats why I often find myself going out on mondays where I usually don’t have customers in the salon. Working from home is such a privilege but I find it a big need to actually leave the house and look in the mirror before doing this just once in a while. Yesterday it was dressed in a casual outfit with old H&M jacket, favorite mens pants and a tee supporting the danish cancer society. My workday was great and ended up being very efficient before I took the girls to attend their very first swimming lesson. The day ended with thai take away after the girls had fallen early asleep.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.