Random facts

IMG_1029Copyright

English recap

Lørdagen føles sød i sigte, ikke mindst fordi jeg vist kom en anelse senere i seng efter liiiidt for mange, men alt for lækre drinks i går. Vi starter weekenden på bloggen med lidt random facts …

Screendump

Det er virkelig længe siden, jeg har serveret lidt facts om mig selv – altså de der lidt skæve konstateringer, som både er fine, pinlige og faktuelle. I hvert fald sætter jeg mig selv til skue endnu engang med nogle tilfældige konstateringer om den person jeg er – på godt og ondt:

 • Jeg har hele mit liv bidt negle og neglerødder, men prøver virkelig at få styr på den dårlige vane
 • Jeg vågner sindssygt langsomt om morgenen og virker måske en anelse sur – det er jeg egentlig ikke, hvis bare man lader mig være i fred i sådan cirka 1 time. Jeg er nok det, man populært kalder et B-menneske
 • Jeg kan ikke rydde op effektivt – når jeg rydder op, ender det altid med at jeg skal prøve at organisere, og i stedet for at få ting ryddet af vejen, mister jeg overblikket og får flere og flere ting frem. Jeg ender dom regel med at måtte bede min mand om at komme mig til undsætning. Han rydder nemlig op i en ruf!
 • Jeg er ret naiv, når det angår andre mennesker og jeg bliver lige overrasket, hver gang  jeg erfarer at min ærlighed bliver vendt mod mig. Det lærer jeg lidt af hver gang, men jeg vil nok aldrig mestre det, hvilket måske også på et vist niveau er okay. Det er jo den, jeg er…
 • Jeg er ikke den store kødspiser – det keder mig at spise kød, medmindre det er virkelig godt kød, så selvom jeg ikke er proklameret vegetar, nyder jeg flere dage uden kød
 • Jeg var engang så bange for at flyve, at jeg hyperventilerede og græd fra check-in til vi var kommet sikkert i luften. Det tog en hypnotisør 10 minutter at få bugt med for cirka 10 år siden!
 • Jeg er en meget loyal og fordomsfri veninde, så hvis først man når helt ind i min inderste kreds, kan man regne med mig stort set uanset, hvad der ellers skulle tirre venskabet
 • Til gengæld, hvis først jeg når ud på den anden side med følelsen af at en veninde har udnyttet min loyalitet, så kan der være ufattelig langt tilbage til tillid og venskab
 • Jeg elsker ost og husker detaljeret et himmelsk ostebord, jeg blev udsat (positivt) for i 2011 på Falsled kro. Osteborde er virkelig meget meget bedre end dessert, og det siger vist lidt, når I trods alt også kender mig som lidt af en slikmund!

Nå med dette light-indlæg siger jeg Hej til lørdagen, som har legeaftaler på to-do-listen. Kan du nu også sørge for at gøre din dag derude god, klem fra Dorte 

English recap

Today I’m sharing some random facts about my persona, for instance how I used be scared of flying to the point where I would cry and hyper ventilate but it only took 10 minutes with a hypnotist to beat it. Also: 

 • I wake up slow in the morning
 • I’m somewhat naive about other peoples intensions and get burned a lot
 • I love cheese and don’t fancy meat all that much
 • I offer friendship with great amount of tolerance and understanding for those who I really concider my friends
 • I brite my nails a lot – just at the moment I have it under control though, yay

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));