Udgivet i 8 kommentarer

At bo pænt med kæledyr i hjemmet

Bosch 4Copyright

English recap

Hende kattemissen er ret så skøn og også smuk, men der er én ting, som er virkelig træls ved livet som katteejer; hun fælder. Meget! Vi har testet en hjælper, som påstår at komme alle hårene til livs, og vores erfaringer deler jeg med jer i dag… det handler om rengøring og at bo pænt med kæledyr

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget sponsoreres af Bosch)

Det her indlæg er muligvis ikke det mest sexede indlæg, jeg har skrevet, og jeg har også opvejet pros og cons i forhold til, om samarbejdet ville være relevant for jer, som læser med på bloggen. Jeg kom frem til at skrive om det, fordi det muligvis er den fineste nyhed for vi, som vil bo pænt, selvom vi har pelsede kæledyr (eller er allergiske overfor støv og dyr). Det er nemlig intet mindre end en Rolls Royce, som hjælper dig af med irriterende katte- og hundehår, der sidder fast på sofaens armlæn og i dine tæpper. Say what, tænker du måske??! Men jo, intet mindre, og jeg er svært begejstret, fordi selvom jeg elsker stort set alt ved rollen som kattemor, så er lige præcis det med hår temmelig irriterende.

I 5 år har vi nu minimum 1 gang om dagen svinget støvsugeren herhjemme. Én ting er jo at have børn, men at have kat med langhåret dna er altså lig med nogle lidt for uldne fund i husets hjørner, og det er altså ikke en selvfølge, at det hjælper at støvsuge – måske på et glat gulv, men ikke på tæpper og i møbler, hvor det virker som om, de forbandede hår nærmest limer sig fast. Herhjemme har vi langhårede tæpper, velourgardiner og flere plaider, som kattehår kan sætte sig fast på…

Kat 2Verdens blødeste ven på verdens bedste soveplads, som også er verdens største hår-magnet!

Støvsugeren, vi tester, hedder Zoo ProAnimal BSGL5333 og er fra Bosch. Det er en ekslusiv lancering, som netop er præsenteret på markedet, og den forhandles til lige omkring 3000 kroner (men kan ved søgning dog findes til favorable tilbud hos de forskellige udbydere af den slags). Selvom det måske lyder som mange penge, er den efter min mening investeringen værd. Selv min krakilske mand med rengøringsmani er begejstret over, hvor grundig den er, og vi kan for eksempel se farverne på vores tæppe ved spisebordet en hel del bedre efter at have rengjort med den – og det havde jeg ærligt talt ikke lige regnet med!

Bosch 5KAT 1Rengøring kæledyr BoschRengøring kæledyr BoschRengøring kæledyr Bosch

Det specielle mundstykke fungerer som en slags fnugrulle med 2 typer af børster, der samler hårene op. Dertil har støvsugeren turbosug, hvilket i kombination med fnugrullen gør den til en hårsluger af dimension. “Fnugrullen” kan nemt klikkes af for at blive renset for at blive klikket på plads igen.

Bonusinfo: Ikke alene fjerner den hår effektivt, den har også et såkaldt HEPA-filter, som filtrerer partikler så luftens renses, hvilket altså er super for allergikere.

Hvis du er den mindste smule interesseret i den effektive hårsluger, så bliv hængende på bloggen, fordi senere på ugen har jeg fået lov at udlodde en til en af I heldige kæledyrsejere, som læser med.

Jeg har altid antaget at mange af jer har kæledyr, som jeg, men det ved jeg jo egentlig ikke. I som læser med, kan I mon også begejstres ved tanken om at komme hunde- og kattehår til livs på hjemmematriklen? 

English recap

(Sponsored by Bosch)
I have teamed up with Bosch to let you know about a new product that helps you to get rid of those dog and cat hairs in your home. Doesn’t that sound amazing? I love being a family with cat but if I were to mention one thing really annoying about the cat I would absolutely be the amount of hairs I find every where in our home. This new 
machine has some new features thats makes it cabable to absorb the hairs more efficient than a regular vacuum cleaner – the roller with different brushes picks up on the hairs and this combined with a turbo engine just makes the whole difference. I’m actually somewhat surprised – not that it works, because of course they have tested this before entering the market! – but surprised what this means in my home. For instance the colors in my carpet at the dining room table have actually changed after being cleaned with this machine. Auch!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

8 tanker om “At bo pænt med kæledyr i hjemmet

 1. Hej Dorte

  Jeg er ejeren af den sødeste boxerhund Molly, elsker hende meeeen jeg er godt nok ikke glad for hendes små stridige hundehår der sidder alle steder, tæpper, tøj, gulv mv. jeg støvsuger næsten hver dag, ja det lyder skørt, men jeg kan ikke lide at gå i bare tæer og så mærke disse hundehår på mine fødder, så jeg svinger troligt støvsugeren rundt flere gange om ugen 😉

  1. Nårh, boxere er bare så søde !! Jeg kan altså godt forstå dig med de bare fødder – lyder slet ikke skørt. Der er kattehår blødere – til gengæld kan kattehår flyve lidt rundt og kilde i næsen ?

 2. Det er faktisk ikke nogen ny opfindelse. I mit barndomshjem (og jeg har rundet de 50), havde vi tilsvarende “dims” med roterende børster til at sætte på støvsugeren. Effektivt når man boede på landet med to store hunde og tæpper i det meste af huset. I dag har jeg en lille langhåret Lhasa Apso, og det er lidt af en kamp at holde tæpperne fri for hundehår. I øvrigt påstår min familie, at jeg fælder mere end hunden – åbenbart noget med længden på hår ? Ha en fantastisk onsdag…

  1. Smart, det vidste jeg slet ikke – så lad os kalde det en moderne og sugekraftig opgradering ? det med fældningen tilslutter jeg mig, men det løser den heldigvis lige så fint ha ha ?

 3. Jeg har en sort kat og lyse møbler, ikke nogen god kombination ;-). Min gamle støvsuger kan ikke følge med og fnugruller slider vi bare op. (Katten elsker at blive rullet med fnugrullen)
  Så måske er det tid til at opgradere. Det må da helt klart overvejes, nu hvor jeg er blevet opmærksom på muligheden. Dejligt, mange tak for det 🙂

  1. hi hi, sidder og smiler stort ved tanken om din kat, der bliver rullet med fnugrullen. Kan den virkelig godt lide det?? Vildt nok – bliv hængende – i morgen eller lørdag kommer der mere på bloggen om støvsugeren, som du kan være den heldige at vinde. God dag til dig, kh Dorte

 4. Vi har endnu ingen kæledyr, men har længe overvejet at få en kat og nu har vi søreme fået plads til det, så nu er det blevet en anelse mere konkret. En af vores forbehold går netop på kattehår over det hele, så indlægget er meget kærkomment og sidder jeg og overvejer, om vi skal investere i kat og støvsuger som en samlet pakke 😉

  1. Ha ha, ja så kræver det lige en lidt større opsparing, men omvendt som du skriver er det jo en god startpakke ikke?! Jeg hepper på en lille kag til jer, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.