Udgivet i Skriv en kommentar

Roadtrip til Sorø med familien

soro-9Copyright

English recap

Om en skøn roadtrip med familien, som næsten fungerede som et lille plaster. Her er billeder og oplevelser fra skønne Sorø, som vi besøgte under blå himmel sidste weekend.

Screendump

Vores weekender bærer præg af nogle trætte skolepiger og tilsvarende trætte forældre, som slår knuder på sig selv for at skabe ro og gode rammer for alle. Nogle gange er en lille tur en rigtig god løsning, fordi kombinationen af afslapning i bilen og lidt oplevelser fungerer rigtig godt. I hvert fald for os!

Sidste weekend planlagde vi at køre til Sorø. I første omgang fordi jeg ville forbi børnemarkedet på stationen, som er planlagt af en af mine søde kunder, men dernæst også fordi Sorø angiveligt skulle være en noget så hyggelig by, der er et besøg værd. Og det må du nok have lov at sige. Hele park og søområdet omkring Sorø Akademi og domkirken er aldeles fantastisk og velbesøgt, så der fik vi en dejlig gåtur, leg og solskinsnyderi.

soro-10 soro-8soro-3 soro-2 soro-7soro-5 soro-6soro-4soro-9

Vi sluttede turen af på den fineste lille cafe, Nova’s,  i hovedgaden, hvor vi nød nogle super lækre sandwiches og en iskaffe. Cafeen var hyggeligt indrettet i landlig retrostil, og man følte sig mere end velkommen. Efter en is på torvet satte vi os til rette i bilen og rettede snuden mod København igen, trætte, glade og klar til at indtage sækkestolene derhjemme.

Små ture har altid været et hit herhjemme, faktisk også før vi havde børn, men i perioder, hvor trætheden fylder ekstra, er turene faktisk ren medicin. Børn sover fantastisk i en bil, ikke mindst efter at være blevet fyldt op af familiesamvær og nye oplevelser. Virker det også for jer mon? ♥

English recap

Pictures from our roadtrip to the danish city Sorø which we visited last weekend.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.