Udgivet i Skriv en kommentar

Roser fra haven

Roser i havenCopyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønJeg er super glad for at gå og kigge på min smukke rose fra haven. Jeg er rimelig sikker på, at der ikke kommer flere i år, så jeg gav mig selv lov at klippe den af til vasen. Det plejer jeg ellers ikke, da jeg i grunden værdsætter blomsten i min have, men vi befinder os jo ikke rigtig så meget derude længere 

Og så er det nu, en af jeg spørger, hvilken slags rose den er. Desværre aner jeg intet om den sag, men jeg kan fortælle, at den blomstrer flere gange på en sæson og er meget meget smuk. Måske I sidder nogle derude med et bud på, hvilken slags det er?

English recapDetail of the day ♥

This is the prettiest sight snatched from the garden, but since we’re not out there that much these days, I allowed myself to bring it in to enjoy in a vase.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.