Udgivet i Skriv en kommentar

September i kikkerten

SeptemberCopyright

English recap

En lille halvpanisk opsamling på det, vi kaldte sommer og så en masse skønne planer forude. Jeg byder september velkommen med en række tips…

indlægget indeholder reklame_grønJeg elsker efterår, og har også et hoved, som er ved at være klar til de hyggelige efterårsmåneder. Alligevel, da det gik op for mig i går, at vi i dag kalendervis skriver efterår, blev jeg ramt af noget. Jeg er klar til at glæde mig til efteråret, men jeg er faktisk ikke klar til at indse, det er her allerede. Jeg missede sommeren i år… den var der tidligt, og jeg nød virkelig både april, maj og juni, men jeg nåede ikke at gøre alle de ting, man skal om sommeren – 1 strandtur er alt, det er blevet til! Vi har ikke siddet længe ud på terrassen og grillet og ristet skumfiduser, og vi har ikke gået de lange aftenture i den lyse sommernat… så jeg har faktisk indset, at jeg slet ikke er klar alligevel.

August gik med at få startet en ny hverdag op; der var 2 piger, som skulle starte i skole, vi blev syge på skift, så arbejdet hang også lidt i en tråd. Ikke desto mindre landede vi jo alle på begge fødder, og vi fik endda fine stunder ud af dagligdagen, som er værd at huske sig selv på. Her er mine bedste nedslag fra august, som jeg deler på Instagram under mit eget hashtag #myyearrecapbybak (a.k.a. mit års resumé)

Med september som forreste blad i kalenderen er der gode ting at glæde sig til, og det tager mig ikke mange sekunder lige at nedfælde et par punkter, der får mig til at glæde mig til den kommende måned – efterår eller ej!

  • Børnemarked i Sorø på næste lørdag
  • Lave biografdate med veninde – tænker, vi skal se Florence
  • Fejre bryllupsdag med min mand – allerede 3 år siden!
  • Starte til svømning med pigerne
  • Få styr på de små indretningsdetaljer i køkken og alrum
  • Lave bålhygge i haven med snobrød og skumfiduser
  • Få styr på festlooket inden den runde fødselsdagsfest, vi skal til i slutningen af måneden
  • Bruge byen i weekenderne med min familie – Copenhagen Street Food kalder, ligesom Tivoli – hvornår er det egentlig, de lukker for sommersæsonen?
  • Planlægge årets Halloween(u)hygge, som vi holder i haven med flere af børnenes venner
  • Måske prøve kræfter med Xiao Long Bao?! De guddommelige dampede dumplings med suppe inden i, uhmm mmmm

Har du også dejlige planer for den kommende måned mon?

I dag er sådan en crazy dag, hvor enderne kun lige akkurat mødes. Der er forældremøde, jeg har kunder og det mandens hentedag, men også ham, som skal til forældremøde. Løsningen er risengrød, der står i trækker i dynerne ♥

English recap

Already this summer has come to an end – well calendar wise anyway. I usually find myself being very ready to welcome the autumn, but the fact being that summer didn’t really come to us this year, I am torn, since I am actually looking forward to september and those things you do when temperature falls – on the other hand, I find it sad, that we didn’t get to do all those summer things like going to the beach, walking in the light summer nights and relaxing in the garden with bonfires and barbecues. 

In september I am looking forward to many things and to mentions some I hope to go to the movies to watch Florence, but also I look forward to planning this years Halloween-event in our garden and to celebrate a dear friend at a big party. What’s on your to do this month? 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.