Udgivet i Skriv en kommentar

Skærebræt med tydelige træårer

Skærebræt træårerCopyright

English recap

Dagens lille detalje ♥

Forleden, da jeg handlede blomster i den lokale planteskole, faldt jeg over dette fine skærebræt med smukke tydelige træårer og en blød overflade. Jeg måtte bare have det med hjem – dels for at have noget lige ved hånden, når der skal smøres madder, dels fordi det er smukt nok til at stå fremme og bonus fordi det er en fantastisk rekvisit til mine instagrambilleder – ja, den slags tænker jeg altså også på, ha ha 

Jeg er ikke bekendt med, hvem der laver skærebrættet, idet der ingen skilt eller logo var på, men det er fint – meget fint – og jeg er glad for det her i mit køkken.

English recapDetail of the day ♥

I found this cutting board the other day while shopping plants. I don’t know which brand makes and sells them, since it was just there in the plant shop without logo or other information. I love it since it’s pretty enough to be out all the time and thereby I always have something to grab when I’m making sandwiches but also as a little extra it’s the perfect prop for my instagram pictures – and yes; I do actually spend time with those, ha ha

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.