Udgivet i 2 kommentarer

Skjortelook med et twist

ny-2Copyright

English recap

Jeg har virkelig en svaghed for skjorter, ikke mindst skjortekjoler. Det klassiske look holder bare, så derfor faldt jeg også pladask for denne skjortekjole med plissé.

ScreendumpJeg havde sidste uge fornøjelsen af at indvie 2 skønne ting, som godt kunne gå hen og blive seriøse favoritter; et par slim jeans (allerede favorit!) og en cute, hvid plisseret skjortekjole.

I lørdags havde jeg kjolen på med sorte stiletter, sorte strømpebukser og statement øreringe i guld. Det var så fint, og jeg følte mig enormt tilpas hele aftenen. Her er det dog et hverdagslook med grå vaskede jeans og mine yndlingssneaks, hvilket bestemt også dur.

ny-7ny-11ny-12ny-6 

Yndlingstasken, yndlingsvielsesringen og fint armbånd fra Maria Black

ny-1 ny-9

Du skal forbi asos for at finde den fine skjortekjole. Jeg er først for nylig begyndt at handle hos asos, men har kigget mange gange før det er blevet til noget. Imidlertid opdager jeg nu, at de leverer vanvittig hurtigt, har en nem returneringsproces og så er jeg fjollet med udvalget på den giga shop. Denne kjole er deres eget brand, og den lever så absolut op til mine forventninger – ikke luksus, men bestemt i orden og simpelthen så fin.

De grå jeans er fra Black Swan, og jeg behøver næppe fortælle jer, hvor behagelige og klædelige de er. Alt deres tøj tager nemlig højde for komfort og kvindefigur, såååå … Enough said.

Billederne blev taget i en baggård ved Wulff & Konstali, og efterfølgende indtog jeg deres lækre brunch i godt selskab af min søde fotograf, klem Dorte 

English recap

I always had a crush on shirts and shirtdresses – it’s that classic look that gets me, but since my weakness for unique details is not to be ignored I just had to get this shirtdress from asos that is both girly and classic. I love how it easily it can be styled from partydress with statement earrings and heels to everyday look with jeans underneath and sneakers. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Skjortelook med et twist

 1. Hej

  Du ser sgu dejlig ud, kan tænke at den også ser skøn ud på dig med strømpebukser og stiletter 🙂

  Dejlig med sådan et mix til hverdag og fest, hvis man nu skulle investere i den fine skjorte,
  så er jeg nødt til at spørge og den er stor i str. normalt vil jeg være en str. L og hvad svarer det
  til på asos.

  Hav en dejlig dag

  Knus Lene Kristine 😉

  1. Aj tak altså, jeg har den i 38, hvilket er meget normalt for mig – jeg vil sige, at hvis man har meget barm, kan den måske drille lidt, men det lider jeg jo ikke af, ha ha – hvis du er i tvivl, så bestil den eventuelt i 2 størrelser og returner den ene – det er klar nemmest på den måde ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.