Udgivet i Skriv en kommentar

Skøn kaffebar på toppen af København

kaffebar københavn Copyright

English recap

Om arbejdsdage i byen med en slags kollega, og om at finde en ny kaffebar, som er god at sidde på, når det skal arbejdes. Her er en god én, jeg faldt for i går…

Screendump

Når jeg tager ind til byen for at arbejde lidt væk hjemmefra, er det altid en kaffebar, der danner ramme som dagens kontor. Det lyder måske lidt ekstravagant, men når man nu ikke betaler husleje i et kontorfællesskab, så er det en fin måde trods alt at skabe sig lidt luftforandring på. Jeg mødes stort set fast en gang om ugen med Lisbeth, som jeg sparrer med. Vi hjælper hinanden med fotos og vender emner, som man normalt ville tage med en kollega. Det er virkelig rart, og gør, at jeg ikke føler mig helt alene i mit arbejdsliv.

kaffebar københavn kaffebar københavn kaffebar københavn kaffebar københavn kaffebar københavn kaffebar københavn kaffebar københavn

I går mødtes vi på toppen af Illum, som har en skøn rooftop med diverse spisesteder, deriblandt Original Coffee, som er beliggende i et af de yderste hjørner. Det var mit første besøg der, men viste sig at være et skønt sted med lækker indretning, god kaffe, udsigt over Amager Torv, udendørspladser og endda fornuftige priser. Eneste minus for sådan et par bloggertyper som os, er at der ikke var stikkontakter nok, men det er jo en lille detalje, hvis man er ladet godt op hjemmefra. Indlægget her er arkiveret under min København Guide.

Idag har vi været på roadtrip til Sorø, hvilket gav fine oplevelser i den lille, hyggelige by. Ellers er planerne små denne weekend, og det passe mig glimrende. Nyd din lørdag, klem fra Dorte English recap

This coffeeshop lies on the rooftop of Illum in the very central of Copenhagen. The decor is perfect and welcoming and they serve both great coffee and foods. I went there yesterday to meet up with a colleague and since I enjoyed the place so much I wanted to share it with you. I am posting this in the Copenhagen Guide category. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.