Udgivet i 66 kommentarer

Vind en ProAnimal kvalitetsstøvsuger fra Bosch

vind proanimal støvsuger boschCopyright

English recap

I skal forkæles endnu engang, I som læser med her. Bosch og jeg udlodder en eksklusiv ProAnimal støvsuger, som gør dit hjem med kæledyr til et langt mere rent sted… nærmest fri for hår

indlægget indeholder reklame_grøn
(Indlægget sponsoreres af Bosch)

Forleden introducerede jeg jer til en hjælper, som kan gøre dit hjem noget nær fri for katte- og hundehår. En støvsuger, som har taget fusen lidt på os herhjemme, da vores test har vist sig at bringe farverne mere synligt tilbage i et af vores gulvtæpper, foruden virkelig at få renset ud i mængden af kattehår. Nu er det blevet jeres tur – eller rettere én jer, fordi Bosch har været gavmilde nok til at lade mig udlodde 1 til en af jer, der følger med på bloggen.

Alt du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at fortælle mig i en kommentar herunder, hvilket dyr du har (hvis du da overhovedet har dyr). Bemærk at alle er velkomne til at deltage, uanset køn, alder og om man er kæledyrsejer eller ej. Eneste krav er at du kan modtage præmien på en dansk adresse. Sidste frist for at deltage er mandag den 12. September og vinderen får besked pr. mail. Læs min anmeldelse af ProAnimal støvsugeren her.

vind proanimal støvsuger boschvind proanimal støvsuger boschvind proanimal støvsuger boschvind proanimal støvsuger bosch

De hårde fakta om Bosch Pro Animal støvsugeren

Bosch Zoo ProAnimal BSGL5333 har en værdi svarende til 2899 kroner i vejl. udsalgspris. Find mere info om støvsugeren her

 • Der medfølger gulvmundstykke specielt velegnet til dyrehår samt et universal gulvmundstykke og to stk. tilbehør
 • 15 meter ledning
 • Energiklasse C, scorer karaktererne A i støvemission
 • HEPA filter, ideelt for kæledyrsejere og allergikere
 • Bionic filter reducerer lugt
 • AirTurbo System giver høj luftgennemstrømning, og støvsugeren har en
 • Kraftfuld og innovativ ProAnimal turbobørste, som klarer hår fra dine kæledyr
 •  5,3 kg i vægt

Jeg håber, I har lyst til at deltage i lodtrækningen. I hvert fald kan jeg garantere, at den heldige vinder får et gedigent værktøj, som vil leve op til forventningerne. Rigtig god fredag derude, kh Dorte 

English recap

(Sponsored by Bosch)
Bosch and I have teamed up to give away one of the Zoo ProAnimal BSGL5333 
vacuum cleaners. To enter the draw it’s important that you are able to receive the prize at a danish address. To enter post a comment below letting me know if you animals and if so, which one. Check in later when I share some glimpses from my home 🙂

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

66 tanker om “Vind en ProAnimal kvalitetsstøvsuger fra Bosch

 1. Jeg har ikke kæledyr, men til gengæld en lille søn på ni måneder, som ihærdigt træner på at spise selv og vores støvsuger kan overhovedet ikke hamle op med den udfordring, det giver??

 2. Jeg har ikke dyr, men derimod en et-årig. Tæller det ikke også? 😉

 3. jeg kunne virkelig godt bruge en sådan ,h
  sr 4 katte, så det ville være skønt at få fjernet flere kattehår:)

 4. Ej hvor fedt. Var ret vild med dit første indlæg om støvsugeren. Vidste slet ikke man kunne få sådan en sag. Min kæreste og jeg har købt en lille hund og vi får hende hjem d. 22 sep. Hvilket ville perfekt med sådan en lækker og god støvsuger, når hendes race har en tendens til at fælde en del. Så jeg håber og krydser fingre! 😀

 5. Vi har den sødeste hund, som vores børn knus-elsker? Tilgengæld er jeg ikke fan af de mange hår der ryger af og lægger sig alle steder -så en god støvsuger vil blive modtaget med stor glæde!

 6. Min gamle hund var ikke vild med min støvsuger (hende måtte jeg desværre sige farvel til sidste år), så jeg er indehaver af byens mest hullede støvsugerslange på en meget gammel støvsuger. En ny støvsuger derfor ville være meget velkommen her på matriklen.
  Og så er jeg jo klar, når der flytter en ny lille hvalp ind på et tidspunkt 🙂

 7. Vi har en kat i kikkerten og med en allergisk mand, ville støvsugeren være et perfekt sidekick. Jeg krydser fingre!

 8. Sikke en lækker præmie som vil være dejligt at vinde, med børn og boxerhunden Molly er der ofte brug for at blive støvsuget i vores hjem 🙂

 9. Jeg har ikke dyr, men til gengæld en søn, som klarede at sætte ledningen fast i døren, og derefter forsøgte han at hive den løs, hvorefter stikket røg af!!! Derefter ville han hjælpe mig med at pakke støvsugeren væk, og trykkede så på den knap som ruller ledningen ind. Noooooo!!! Ind røg nu hele ledningen i støvsugeren, da der jo ikke længere var et stik til at stoppe den. ??

  1. Åh nej, det lyder næsten som et plot man kunne lave en film på ?

 10. Øj, den vil jeg så gerne vinde. Min kat hælder hvide hår allevegne. Krydser alt ?

 11. Jeg får snart en lillw hund, så støvsugeren her kunne være et godt match!

 12. Øj hvor genialt…….Vi har en 1/2 langhåret kat, , som syntes hårene skal sidde alle andre steder end på kroppen af Luna , som hun hedder 🙂 og til tider en lille hund på besøg, som også smider alle hår her,

 13. Den ville være fantastisk, er katteejer og kattens hår har det desværre med at være overalt i lejligheden.

 14. Åhh den vil jeg gerne vinde. Vi trænger til en ny støvsuger. Vi har ingen dyr, men tabte hår og nullermænd er der nok af. Krydser fingre ? Hav en dejlig weekend /Dianna

 15. Her er der hele tre hunde på matriklen, og endda af den langhårede slags. Må ærligt indrømme at støvsugeren er en kær ven, der desværre må svinges lidt oftere end man reelt har lyst til…

 16. Vi har en skøn lille hund. Så det vil være rigtig skønt at komme til bunds i alle hunde hårende.

 17. Vi har lige fået en lille hunde hvalp her hjemme – så vi har brug for en støvsuger der virkelig kan suge

 18. Vi har en sød lille hund – den fælder nu ikke, men den slæber jo alt muligt med sig ind, så ny støvsuger – ja tak

 19. Vi har godt nok ingen dyr men med 3 børn på 6 ,10 og 13 støvsuger vi HVER dag og da vi har to i husstanden med støvallergi så det ville være så fantastisk med sådan et vidunder og ville gøre min mand meget meget glad da det er ham der støvsuger ? Og mænd og elektriske apparater er jo et godt match ???

 20. Vi har en lille blanding af en japansk spids og en King Charles spaniard. Forfærdelig sød men hun fælder så meget i perioder – især lige nu. Ville være skønt at få styr på hundehårene.

 21. Jeg er godt nok ikke kæledyrsejer, men min nuværende støvsuger er simpelthen ved at sætte ud, så en erstatning ville være mere end velkommen 🙂 Som bonusinfo kan jeg fortælle, at støvsugning er en total afstressende beskæftigelse for mig (ja det er ret sært – I know) 🙂

 22. Vi har en skøn cocker spaniel of med hund of barn ville diet være super super fuldstændig fabelagtig med sådan et hjælpemiddel til at holde hundehårene væk ?????????

 23. Vi har en hund.

  En brun labrador som hedder Brownie fordi min kæreste er bager og OMG den fælder. Til trods for hundedyrt foder;-)

  For nogle år siden havde min dengang 12-årige søn kammerater på besøg. En af dem kælede med Brownie og spørger min kæreste om Brownie var en han eller en hun. Min kæreste svarer det er en tæve hvortil kammeraten spørger: er det sådan en slags blanding eller hva’?;-)

 24. Vi har en kanin udenfor og akvariefisk, men ingen pelsdyr indenfor, da vores ældste søn ikke kan tåle dem. Han er allergisk overfor husstøvmider, så vi kunne godt bruge en rigtig god støvsuger.

 25. Sikke en skøn præmie. Vi har en main coon kat, der hedder Sofus. En langhåret charmetrold som sidder og venter på kys og kram når mine tvillingepiger kommer hjem fra børnehaveklasse

 26. HUND et stykke der virkelig taber pels når det er varmt , lige før der er rullende tæpper efter 2 dage hvis der ikke støvsuges

 27. Vi skal være kattepassere to måneder i efteråret, og en effektiv støvsuger ville bestemt hjælpe to mennesker med rengøringsvanvid. Derudover er godt kvalitets værktøj altid lækkert at erhverve sig 🙂

 28. Ingen dyr endnu, men vores søn på 6 måneder skal uden tvivl opleve at have hund .. Meget snart <3

 29. Jeg elsker kæledyr! Desværre må jeg ikke have dyr i min lejlighed. Ville ellers elske at have mig en hund. Heldigvis er jeg så heldig at mine forældre har de to lækreste hunde som jeg nyder godt af 😉 Jeg vil dog sige at jeg kan prise mig lykkelig for ikke at hænge på alle de hundehår (OVERALT!). Alligevel ville det nu være dejligt med en ny og tilsyneladende særdeles effektiv og smart støvsuger! Min gamle er en arve-ting fra min bror og kunne godt trænge til en udskiftning 🙂

 30. Min datter har to katte 🙂 Så det ville være skønt at kunne forkæle hende med den skønne støvsuger! <3

 31. Min datter har en kanin

 32. Det kunne være skønt at vinde denne støvsuger! Med to katte i huset kan vi sagtens bruge en mere ‘dyrevenlig’ model 😉

 33. Jeg har en fransk bulldog ved navn Opie, og selvom han er den dejligste i verden, så har han det problem at han ikke kan beslutte sig for om det er sommer eller vinter pga. det skiftende vejr, hvilket resultere i at han fælder meget nærmest hele året! Så sådan en støvsuger vil give stor lykke i vores hjem 😀

 34. Vi har tre små børn – jeg hat nogle fange fornemmelsen af, at det svarer nogenlunde til et par meget fældende katte ?

 35. Ville elske at vinde og give den til mine forældre. Da jeg blev gravid, gav vi vores mops til mine forældre, da mopsen Karla ville få det meget bedre hos mine forældre med haven og 100% overskud til gåture og leg. Men en mops fælder noget så slemt og ville elske at kunne glæde dem med denne støvsuger, så vi alle kan være i huset uden at skulle “rulles” for hundehår inden afgang derfra. For til trods for daglig støvsugning, så er alle hår bare ikke væk med en almindelig støvsuger ? Håber virkelig at vinde. Tak for en super fin anmeldelse. Kh Kamilla

 36. Min nuværende støvsuger er SÅ tung – det er mine forældres gamle, så den er nok 15-20 år gammel. Jeg er så træt af at kæmpe med den, den suger næsten ikke og vejer nok 15 kg. Kunne virkelig godt tænke mig den her 🙂 🙂

 37. Vi har desværre ingen dyr da både manden og sønnen er allegeriske over for dyrehår, men jeg har 2 teenage børn med langt hår som bare fælder for vildt, de hår er altså svære at få op ? Så krydser hvad jeg kan..

 38. Vi har en dejlig labrador, som fælder rigtig meget. Så det kunne være dejligt at vinde denne, da vores to piger elsker at tumle rundt på gulvet, og den ene pige har astma. Krydser fingre, god dag herfra.

 39. Det ville da være fantastisk til at tømme hytten for sorte hundehår efter Topper, som er vores schæfer/labrador blanding og en smule langhåret…

 40. Uh den gad jeg godt at vinde. Vi blev i fredags ejere af en fantastisk kattekilling

 41. Jeg har to gamle missedamer på 15 år – de fælder for meget. I 15 år har vi levet med kattehår alle steder fordi vi elsker dem højere end kattehårfri gulve – men tanken om lidt renere gulve gør mig efterhånden også varm om hjertet 🙂

 42. Dyr har vi ingen af herhjemme, men som min søde frisør, så ved du hvor meget hår jeg har, og det er også alle steder herhjemme 😉
  Så sådan en støvsuger kunne sikkert også være til god gavn hjemme hos os 🙂

 43. Ingen dyr – men 4 børn i alderen 9-18 🙂

 44. Jeg har ingen husdyr men Anna med sit lange hår *ha ha* så den vil være kærkommen hos mig 🙂

 45. En hund, et gadekryds, der virkelig fælder meget (og det gør dens mor forresten også..) så krydser!!:)

 46. Vi har sådan set ingen kæledyr (fordi jeg er allergisk, og derfor ville være nødt til at bo et andet sted – pænt træls og upraktisk, haha!)
  Nå, men i stedet fælder jeg selv grotesk meget. Altså så meget, at jeg egentlig ikke helt forstår, hvorfor jeg ikke er skaldet endnu! Og min datter fælder! Laaaaaange lyse hår over alt! På de tæpper, vi har rundt omkring, er der sindssygt mange hår. Og når jeg vasker tøj, fremkommer der altid et varierende antal “hårboller”.
  Derudover er vores støvsuger altså ikke, hvad den var engang.. Den er så også 16 år gammel nu, så det er måske forståeligt nok. Men den suger ikke specielt godt, og for nylig gik det der ledningsoprul i stykker, så nu er heeele ledningen rullet ud konstant. Faktisk også jævnt irriterende..
  Nå, men det blev en hel fristil! 😉 Jeg er med på den her konkurrence! 🙂

 47. Det ville være låksus at vinde :O)

 48. Med en meget fældende kat, jeg nærmest samler en hel kat af alle de nullermænd, der samler sig i hjørnerne ;-), ville det være meget dejligt med en ny stærk støvsuger. Så jeg håber at jeg er tids nok til at kunne deltage 😉

 49. Mine skønne forældre har en langhåret hund af racen cavalier King Charles… Den hedder kashmir men min søn på 2 år insisterer på at kalde den Masja… Den fælder enormt og mine forældres støvsuger er gammel….. Rigtig gammel!!!! Og tung…
  Har ofte overvejet om jeg skulle give en støvsuger til diverse gaveanledninger, men er sikker på min mor ville rynke på næsen over sådan en gave (kunne nok have noget at gøre med at hun ikke støvsuger så ofte).. Men hvis jeg er den heldige vinder vil jeg forære mine forældre en ny støvsuger. Det fortjener de uden tvivl,.

 50. Vi overvejer en kat da jeg er af den overbevisning at Otto og Olivia vil elske at have en og jeg ønsker de skal lære at omgåes dyr. Men jeg hader virkelig hår, og derfor har vi ingen. Men denne løsning er helt perfekt, og jeg håber så meget at kunne overraske familien med en killing og en ny støvsuger

 51. Jeg har ingen kæledyr, men en meget langhåret datter på 17 år. Hendes lange hår er at finde alle vegne, og det er faktisk liiiidt belastende, da min støvsuger ikke kan suge dem ordentligt op fra tæpper :-(. Så jeg ville være suuuper glad for at vinde støvsugeren :-D.

  Gode hilsner
  Åse

 52. Jeg har to katte, og hvor skønne de end er, så får jeg fniller af deres hår, så sådan en herlighed af en støvsuger, vil blive modtaget med stor glæde 🙂

 53. Med 3 drenge i huset som ønsker sig en hund, ville en god støvsuger være perfekt.

 54. Vi har haft en kat og jeg finder stadig kattehår. Ellers har jeg 2 små blebørn der smider mad alle vegne. Vi har også slanger og deres bundlag ryger ofte ude på gulvet, når manden gør rent inde ved dem.

 55. Jeg har en hund,en blanding,der fælder rigtig meget i perioder og så har jeg en lille kat,derudover har jeg 4 drenge der grisser,så støvsugeren bliver svinget herhjemme næsten dagligt 🙂

 56. Drømmer om at få en kat (igen ).

 57. Med nyt stort hus, en knap etårig knægt og en kat der snart flytter ind kunne det være helt fantastisk at vinde en god støvsuger 😀

 58. har ingen dyr men en datter på 3 så har lange lyse hår, sand mm overalt

 59. Har ingen kæledyr hjemme hos os, men mon ikke støvsugeren også er god til alle de edderkopper det vrimler med for tiden!

 60. Vi har lyse gulve, en sort labrador og to katte som fælder året rundt, eller det ser i hvert fald sådan ud på vores gulv, så sådan en lækker støvsuger vil være meget kærkommen herhjemme, men følger der også en med, som kan køre den, imens jeg slapper af i sofaen?

 61. Pick me! Pick me! Pick me! Som hundeopdrætter har jeg altid lange, hvide hår spredt over hele huset. Hundene må selvfølgelig være overalt i hjemmet, og det ses, selvom støvsugeren arbejder på højtryk. Nogle gange er jeg faktisk helt bange for at snuble i en af de store bunker af hår, som hundene kaster af sig i en lind strøm. Jeg er boligentusiast og har for snart to uger siden købt et super smukt tæppe. Det ligger dog stadig rullet sammen med plastik omkring, for jeg nænner ikke at tage det i brug. Hjælp mig med at tage kampen op, please!

 62. Jeg har ingen dyr, men 3 børn som sviner ufatteligt meget :O

 63. Min veninde Sofie skal med i lodtrækningen om støvsugeren. Hun er kattemor til 2 vidunderlige katte. Hjemmet er ikke præget af kattehår, men eftersom hun har katte, vil hun have stor gavn af den. Jeg har haft brækket min ben, hvor Sofie kom og hjalp mig med alt hvad man ku ønske dig hver anden dag i 3 uger. Så udover at være en god kattemor er hun en fantastisk og uvurderlig veninde, som jeg håber vinder støvsugeren. Anette.

 64. Det er da lige hvad jeg har bug for. Lyder som en super støvsuger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.