Udgivet i 5 kommentarer

Kan du se det?

Vipper 2Copyright

English recap

Om beautyfavoritter og vippe extensions. Se med her, hvor jeg tømmer make-up-pungen og deler mine største favoritter for tiden.

indlægget indeholder reklame_grønHej september! Jeg inviterer den nye sæson indenfor med en lille stor forandring – kan du se forskellen? Jeg sprang i mandags ud i noget for mig helt nyt og spændende. Jeg lagde mig på briksen i 2 timer for at få sat vippe-extensions på … Altså et hår ad gangen på hvert af mine vippehår. Har du prøvet det før? Formålet er for mig at slippe for mascara, men stadig at have udtrykket svarende dertil, og det har jeg i hvert fald opnået.

Vipper 7 Vipper 8

Udover lige at skulle vænne mig til spejlbilledet, er der ikke meget at vænne sig til – man mærker ikke vipperne, og de generer på ingen måde. Eva, som lavede vipperne på mig, er i øvrigt startet op som selvstændig lidt på samme måde som jeg, hvilket jeg er glad for at kunne støtte op om. Hun har ingen fancy lokaler, blot hendes solide erfaring og talent for at lave vipper – og det er også godt nok trods alt. Fedt at møde én, der har lignende opstartshistorie som én selv.

Vipper 6Vipper 4Vippe extensions

Jeg har nogle absolutte beautyfavoritter i make-up-pungen for tiden, og tænkte jeg lige ville fremhæve et par stykker:

 • Nurturing Drops fra Oway, som jeg selv forhandler. Vildeste, fede oliedråber, der forsegler dine spaltede spidser og forebygger mod at få nye spalter
 • Negelelak – den rigtige balance mellem rød og orange fra Depend
 • Sunshine til mit ansigt fra L’Oreal – jeg bruger de mørke ferskenbrune til kindebenene og den pink til æblekinden – perfekt!
 • Vippebørsten – et nyt musthave med vippe-extensions
 • Håndcreme fra Oway – den mest silkebløde, diskret duftende håndcreme med kun øko- og biodynamiske ingredienser, ahhh
 • Desert neglelak fra Depend – en mat lak, det er for vildt!
 • Lipgloss fra Clarins – dufter sødt og giver skønne læber
 • Avène Eau Thermale, som jeg ELSKER at spraye i ansigtet i løbet af dagen

Jeg synes, det er blevet meget udbredt med vippe extensions – i hvert fald her i København. Hvor mange af jer har mon kastet jer ud i det eller overvejet det?

Vippe extensions

Og sådan her ser jeg så ud med vipper, sunshine og blanke læber. God dag til jer derude

Tænk at det er torsdag allerede – har det ikke lige været mandag? Nå, men I må i hvert fald have en skøn dag derude, klem fra Dorte ♥

English recap

I did something new and exciting – lash extensions! I love them even though I do need to adapt to the look. By using my favorite beauty items I feel like the look is so easy to maintain and just the fact that I don’t need to put on mascara makes it a big hit! On my list of favorites are the nurturing drops from Oway that stops split ends, the lip gloss from Clarins, Avène Eau Thermale, Oway Remedy Hand Balm, sunshine powder and hot pink rouge and some nail polishes in the right colors. And now I’m ready to go out into the world…

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

5 tanker om “Kan du se det?

 1. Det er meget udbredt – også her i Odense. Jeg har det ikke selv – og går heller ikke med make up. Er vist en uddøende race… 🙂

  1. Aj ikke helt uddøende, jeg har flere veninder, det sympatiserer med dig ?

 2. Hej Dorte

  Først må jeg lige skrive hvor er du da køn, skøn og naturlig, elsker dine fregner 🙂

  Jeg sprang selv ud i vippe extensions for ca. 6 mdr. siden og jeg er så glad for det,
  dejligt at slippe for mascara, bruger lidt på undervipperne hvis der skal lidt ekstra
  pang på øjnene, det er en luksus som er kommet for at blive 🙂

  Hav en god dag.

  Lene

  1. Hvor er det sødt af dig Lene, og jeg elsker også mine fregner – det har jeg lært som voksen!! Det er nemlig præcis det med udtrykket og mascaraen som fanger mig også, kan mærke der kan komme en dyr vane ud af det her. Rigtig dejligt dag til dig, klem Dorte

 3. Hvad hedder farven på din lipgloss?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.