Udgivet i Skriv en kommentar

Weekendstilen

Copyright

English recap

indlægget indeholder reklame_grøn Weekend, yeah! Godt nok har jeg et par kunder planlagt i dag, men de er virkelig søde, så det gør slet ikke noget. Jeg er klar til at indtage sofaen og de bløde tæpper senere, og jeg kan love for, der skal hygges igennem. Tror også jeg lige skal have en Kalaha-turnering med pigerne og så måske få bagt lidt – de der madpakkemuffins med æble og kanel har vist sig at være et stort hit, så det lugter jo af en gentagelse.

Jeg fik købt blomster i går, godt nok “bare” krysantemum fra Netto, men det er jo underordnet, når man bliver glad i låget ved synet af dem. Jeg trængte til hvid til vasen.

Hvad lyder weekendplanerne mon på ude hos jer? ♥

English recap

That weekend feeling! Just hanging in my pJ’s, hubby’s reading the paper and I have fresh flowers. In a while I will be welcoming some ladies whom have booked me for hairstyling, but afterwards I am totally gonna gonna hit the sofa with blankets and games and kids. Hope you’ll enjoy the saturday, Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.