Udgivet i Skriv en kommentar

Bæredygtig modeshopping i de hyggeligste rammer

vintage-10Copyright

English recap

I søndags var jeg til åbent hus hos Bob & Lutetia – sikkert verdens hyggeligste butik – og jeg fik lyst til at tage jer med på visit. Jeg købte lidt, det er jo svært ikke at gøre, men hey; det er jo bæredygtigt…

Screendump

Det er lidt som at træde ind i en lille butik for de særligt indviede – sammenligneligt med datidens modesaloner, blot med en fint kurateret kollektion af moderne klassikere og vintagefund. Du finder både det kitch, det klassiske og det eksklusive hos Bob & Lutetia, og det er især skønt at se værtinden selv blande nyt og gammelt med stilsikker overbevisning. Jeg er vild med hendes “strømper i turkise stilletter kombineret med vintage lædernederdel, sweat og blomstret vintageskjorte”-stil. Havde jeg selv mixet alt det ville jeg ligne et cirkus, men ikke Frida – hun fremstår i stedet sofistikeret og perfekt i det look. Lugter I misundelsen? 

vintage-2vintage-3vintage-5vintage-8 vintage-9vintage-7vintage-6vintage-4

Der er i øvrigt ingen tvivl om, at det er sjovere at bladre i stativets udvalg “live” fremfor at like et af hendes opslag på Instagram. Jeg endte med at købe en skjorte, som jeg egentlig ikke havde lagt mærke til før jeg stod med bøjlen i hånden. Så virkede det pludselig lige til højrebenet, at der stod “Dorte” i nakken på den. Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale jer at tage forbi det næste åbent hus, som altid annonceres på Instagram og på Facebook; det er jo præcis derfor hun inviterer indenfor på denne måde.

Mon ikke nogle af jer, som læser med, også kan lide et par fine vintagedetaljer i garderoben? Jeg har altid elsket det som et unikt supplement, så det er jo nærmest farligt, når en af vennerne ligefrem slår sig op på at forhandle den slags, ha ha 

English recap

I love a vintage bargain and especially when it’s something that ads that unique touch to a classic look. Bo & Lutetia is driven by a friend of mine and a couple of days ago she invited costumers to shop in her livingroom that had been transformed into the coziest atmosphere with vintage findings, cake and crement. I bought a bluse and a little bag.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.