Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens cremede treat

kaffe-2Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønForleden viste jeg jer min snack-kollektion med blandt andet karamel, og i går skulle jeg liiige prøve at snige en skefuld i min cappuccino. Det var i hvert fald ikke et fejl, så jeg gentog lige her til morgen. Prøv det, hvis du har karamellen på lager – det er altså en lækker lille cremet sag, I promise 

Jeg er hoppet i dejlig strik og flagrebukser i dagens anledning, hvor jeg skal ind til byen til pressedag hos et af de bureauer, jeg samarbejder med på bloggen. Det bliver helt hyggeligt at komme lidt væk fra huset, og ekstra dejligt med den søde kaffe-karamelsmag på tungen.

English recapDetail of the day ♥

Adding a spoon full of caramel in your cappuccino should not be ignored on the to-do-list, so god find your glass and whip up a special treat.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.