Udgivet i Skriv en kommentar

Familiens hyggekrog og en fin krans af blade

DIY krans af blade hyggekrogCopyright

English recap

Har du en absolut yndlingsplads i dit hjem? Her deler jeg mine tanker omkring pladsen over dem alle her hos os, og så får I også en nem DIY på en fin efterårskrans med blade.

indlægget indeholder reklame_grønKan I huske de røde dekorerede blade, som jeg havde dekoreret og lagt i et fad? De er nu blevet helt tørre, men er stadig meget smukke i farve og form, og jeg besluttede derfor at lave en fin og simpel krans til sømmet på den grå væg. Lige præcis denne krog synes at være familiens allerbedste. Stolen er jo aldeles skøn at slænge sig i, og siddende der har man komplet overblik med kig til både stue og køkken. Man kan simpelthen lade sig synke ned og bare agere tilskuer til den øvrige families gøren og formåen. Virkelig en total yndlingsplads!

DIY krans af blade hyggekrog

Jeg har en lille samling af yndlingsting udstillet her. Fotografiet knipsede jeg på en sommerferie i Italien for nogle år tilbage, og jeg er utroligt glad for det i den hvide ramme.

DIY krans af blade hyggekrogDIY krans af blade hyggekrogDIY krans af blade hyggekrog

For at lave en krans skal du blot lave en løkke med en ståltråd og forme en krans. Ståltråd klippes herefter til cirka 4-5 cm stykker og bukkes, således du nemt kan stikke den gennem et blad og fæstne på bagsiden. Er bladene blevet tørre som mine, skal du naturligvis være meget forsigtig, så lav eventuelt kransen med friske blade, der kan få lov at tørre på kransen.

DIY krans af blade hyggekrog DIY krans af blade hyggekrog DIY krans af blade hyggekrog

Jeg tænker på at klippe de sidste lavendler af i haven og lave kranse af dem også. De bliver jo fine og velduftende, også tørrede, og kan måske bidrage med lidt sød sommerduft helt ind i vinteren også.

Har du også en yndlingsplads i dit hjem, som alle slås om? Det kunne i grunden være sjovt at se den, hvis du har sådan en – måske ligefrem en opfordring til at dele den med mig? Klem fra Dorte ♥

English recap

This is my favorite spot – well I suppose it’s everbodys because we all tend to sink down in this gigantious rocking chair from where you can keep an eye on both livingroom and kitchen – sometimes it’s almost as if you get invissible sorring there then you can transform yourself into an observer. I love this! On the nail on the wall I have hung a simple wreath made with the leaves that I decorated a few weeks back. I like the simpleness and I think I will harvest the last lavenders in the garden and make some wreaths for our bedrooms as well.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.