Efterårsferie kick off status fra bilen


Copyright

English recap

Endelig efterårsferie! Den har vi glædet os til herhjemme, og netop nu sidder vi i bilen på vej mod Nordjylland, hvor vi skal opleve lidt af hvert, blandt andet genbesøger vi Fårup Sommerland, som vi forelskede os i tidligere på sommeren, da vi var på pressetur.

Jeg ved ikke helt, hvor meget jeg kommer til at få blogget fra vores tur, men nu ved I da hvorfor, hvis her bliver en anelse mere stille end sædvanligt. Lidt har jeg dog i ærmet til jer den kommende uge, deriblandt min mors traditionelle opskrift på hjemmelavede æbleskiver, nogle særdeles fristende nyheder fra H&M og så påtænker jeg da bestemt at dele lidt efterårsferie med jer også. I øvrigt glæder jeg mig til at lave dette års udgave af Halloween-slik – sidste år var det ingefærsmåkager, men i år skal jeg prøve noget nyt.

Billederne har i øvrigt ikke så meget med indlægget at gøre – de er blot nogle af dem, jeg bliver glad af. 

I må nyde weekenden, og hvis der også står ferie på programmet hos jer, skal den selvfølgelig også nydes. Klem fra ferie-Dorte  

English recap

We have packed the car and driven to the other end of Denmark to relax and have fun with the kids. We have a whole week out of school and job now and it’s absolutely needed for all of us. I’m gonna check in both with some of the regular posts and recipes but I hope to share some views from our trip as well. Enjoy your weekend, Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.