0
Uncategorized

Et år siden…

2015-10-20 00.32.50Copyright

English recap

Herhjemme starter jeg dagen i pybukser, plaid og kaffe i koppen, fordi min arbejdsdag i dag består mest af skærmarbejde, og først meget senere i dag skal jeg finde saksen frem – det er lige præcis på disse slags dage, at konceptet med “salon i eget hus” kommer til sin fulde ret!

Vi starter lige tirsdagen med lidt hygge, fordi jeg tager jer et år bagud i tiden med dette hyggelige og mangesidede tilbageblik. Jeg elsker virkelig at have så meget dokumentation liggende, og selvom det jeg deler med jer kun er en flig af min virkelighed, så bringer det mange minder frem i mig, når jeg læser de gamle indlæg. Jeg kan huske, hvor jeg befandt mig både fysisk og mentalt… I får nok ikke heeelt samme glæde ud af indlægget her, men jeg håber bestemt, at I vil nyde det alligevel. Rigtig god dag til jer, Dorte 

Conni 2-2

Jeg delte mine ret så blandede følelser for den berømte og berygtede Samariakløft på Kreta, som jeg kun lige akkurat overlevede på grund af det formidable selskab // About a nightmare? Well almost, about trekking through the Samaria gorge

2015-10-29 22.08.50

I fik min bedste snobrødsopskrift, som jeg i øvrigt skal have gang i igen om et par uger, når vi holder Halloween(u)hygge i vores have // Sharing a recipe for making the best bonfire baked bread on a stick

2015-10-20 00.37.30

Jeg besøgte Charlotte hedeman Gueniau, da hun og altid dejlige RICE lancerede en hel kollektion af glade tapeter // Falling in love with wallpaper from RICE

Lamper 10

Jeg lavede en kæmpe lampeguide, og forelskede mig i flere af dem selv… nogle står endda stadig på min ønskeliste… // Sharing a big guide to lamps

Kat 1

… og jeg kiggede også på hyggelige kattehuler // Searching for cozy cat dens

2015-10-24 01.05.35

Vi bagte verdens bedste glutenfri ingefær-halloween småkager og delte selvfølgelig opskriften med jer. Dem skal vi altså også bage snart… // Halloween cookie baking

IMG_1682

Pudderfarvede drømmerier fyldte en hel del, det gør de sådan set stadig… // A powdercolored obsession

2015-09-25 05.39.32

Og så var der Fuerteventura familieferiespam // Family vacay picture spam from Fuerteventura

3

Jeg lod mig synke ind i uopnåelige kjoledrømme // unattainable dress dreams

IMG_1697

Jeg tippede om en super nem DIY til opbevaring i børneværelset – til info lever de i bedste velgående fortsat! // Easy DIY

IMG_7493

Der flyttede et par farlige trunter ind herhjemme // Dressing up

IMG_0978

Vi var på besøg hos Christina, som er showroom-manager hos H&M. Se hendes hjem her // Visiting the danish showroom manager of H&M

IMG_7397

Vi lavede og spiste verdens lækreste, cremede blomkålssuppe, som en af pigerne herhjemme igen og igen beder om // Cooking and enjoying this great cauliflower soup

IMG_1621

Jeg hoppede i mine yndlingsculotter, som i øvrigt er flittigt i brug igen // Jumping around the city in my favorite culottes

IMG_1607.JPG

Jeg delte en slags 2 måneders status på livet som selvstændig // Enjoying my family and refelcting on the first 2 months of being self employed

English recap

Bringing you all (and me) a flashback to same time last year. I love to take this sort of trip down memory lane and hope you enjoyed it too

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.