Udgivet i Skriv en kommentar

Fin flettet kuvert-taske

kurvetaske-2Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønDet er kun et par dage siden, jeg fortalte jer om det fine vintage-home-shopping, jeg deltog i seneste weekend, og i dag skal I så få lov at se den fine flettede kuvert-taske, jeg fik med hjem fra arrangementet. Hvis man går op i namedroppings og lignende, så er den her altså en nobody, men det afholder nu ikke mig fra at total underkaste mig dens finhed 

Nogle gange må man eje noget, selvom det hverken er praktisk, værdifuldt eller på anden vis af betydning. Denne fine lille sag har bare stor betydning for mig – alene fordi den er fin og simpel. Den er god til opbevaring af dimser og dutter herhjemme, til små rejsebøger og til at være rekvisit på billeder. Derfor skal I nok også forvente at se mere til den, om ikke andet på Instagram, hvor jeg arbejder mere æstetisk med mit galleri af kaffebilleder, blomster og vores hverdag.

English recapDetail of the day ♥

The other day at the vintage home shopping I fell in love with this basket bag. It’s really just a silly little thing, but it makes me happy being so clean and pure in the expression and I might just use to hold little messy things in our home, and maybe to add something nice to my Instagram-pictures.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.