fbpx

Halloween i Tivoli

Copyright
English recap

Forleden besøgte vi Tivoli, som er pyntet op til Halloween. Vi var ekstra heldige med vejret, og jeg overvejer faktisk en ekstra tur bare for at gå rundt og nyde alt det smukke.

Heldige os: solen skinnede dagen lang lige præcis den dag, vi valgte at tage i Tivoli, så selvom det stadig var koldt i luften, var det en varm sol man mærkede på kinden. 

Vi elsker Tivoli, men vores årskort er slet ikke blevet brugt nok i år, så det var tiltrængt med et gensyn. Pigerne havde glædet sig til at prøve ting, og vi andre til at se Halloweentemaet folde sig ud. Farmor og farfar var blevet kidnappet, og jeg tror de nød at være med os. 

 

Nogle rejser væk på efterårsferie, men vi valgte i år en dansk ferieform. Pigernes skolestart har været lidt hård, og vi havde brug for at være sammen. Efterårsferien har virkelig været perfekt for os med en kombination af hjemmedage i nattøj og oplevelser i Danmark.

I dag glæder vi os til vores egen Halloweenfest, men jeg kan også mærke at behovet for hverdag trænger sig på igen, så tanken om mandag er nu slet ikke så skræmmende. God lørdag derude, klem fra Dorte 

English recap

We love Tivoli and usually go there on a regular basis. This year for some reason we havent been as much to Tivoli as we wanted and therefor we were looking forward to going. There were no dissappointments: Tivoli rocks!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.