Bæredygtigt designhotel i New York

Photos by Dorte Bak and via hotels.com
English recap

Man skal aldrig gå af vejen for en anbefaling af et godt hotel, så jeg deler her min begejstring for det bæredygtige designhotel vi boede på, da vi februar 2016 var i dejlige New York.

Screendump

Da vi var i New York, havde min mand lagt sig i selen for min skyld. Han havde researched en del, og fandt altså dette bæredygtige designhotel, som han vidste, jeg ville give ham gode point for at booke til os. Vi boede der alle 5 dage, og det var en ret fin beliggenhed blot en gade fra Central Park på den rigtige side i forhold til midt-Manhattan. Hotellet er et bæredygtigt hotel, som var ret nyåbnet på tidspunktet, og det tog mig lidt med storm.

hotel New York bæredygtigt designhotelhotel New York bæredygtigt designhotel

Man mærkede, at personalet gjorde sig umage selv med de små ting. De virkede stolte over at være der og holdt døren for os med et smil. Når vi havde været ude, var det helt perfekt at sidde i vindueskarmen og kigge ned på byens trafik eller at tage et varmt bad i det alt for lækre og gennemførte badeværelse. Produkterne duftede af cedertræ, morgenkåben var i fed jersey med hætte og i stedet for slippers, stod der hyggesokker rullet op og klar til brug.

hotel New York bæredygtigt designhotelhotel New York bæredygtigt designhotelhotel New York bæredygtigt designhotelhotel New York bæredygtigt designhotel

Rent geografisk er det her især et godt hotel for førstegangsbesøgende i New York, fordi det ligger lige i smørklatten til alt det, man bare skal se og opleve på Manhattan. Du er i gåafstand til det meste, og om ikke andet et stenkast til metroen. Jeg synes, det var perfekt at have Central Park en gade væk, ikke mindst hvis man er der, når vejret er godt, men også hvis man nu skulle være typen, der kan lide en løbetur – selv på ferien.

Restauranten og baren på hotellet var populær, og uanset dagen var det mennesker. Mange brugte stedet som samlingssted efter arbejde og et var nu også et par rigtig lækre måltider, vi nød der (blandt andet en skøn svamperissotto).

Find mere info om 1 Hotel Central Park her.

Skal du til New York, så gå ikke glip af mine guides til byernes by:

Næste gang jeg besøger New York, så vil jeg nok vælge at bo enten i Meatpacking District eller i Williamsburg. Det er de områder, jeg ville ønske at bruge meget mere tid i, og som jeg føler ville være der, jeg mest ville føle mig hjemme, hvis jeg boede permanent i New York 

English recap

When we stayed in New York back in february we stayed at the newly opened 1 Hotel Central Park that is a sustainable designhotel that just took me by surprise. Everything was so cozy and wellmade, the location was perfect and would be especially for first time visitors in the big apple since you are close to everything in Manhattan.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.