0
Dame-halløj

Køb mine yndlingsjeans og støt brysterne

jeans-alleCopyright

English recap

Er du på udkig efter det perfekte par jeans? Her er styler jeg mine yndlingsjeans i 3 forskellige looks og skulle du føle dig fristet til at klikke dem hjem, synes jeg bare lige, du skal vente til i morgen…

indlægget indeholder reklame_grønI morgen er dagen, hvor Black Swan traditionen tro donerer 10% af dagens omsætning til Støt Brysterne. Jeg ved fra tidligere, at det er blevet til nogle fine donationer til den gode sag, så jeg synes absolut de lige skal have et hep med på vejen.

Her viser jeg 3 look med mine favoritjeans fra Black Swan som gennemgående tema. De passer nemlig til stort set alt, og de er bløde som smør at have på, så dem tør jeg godt sende en anbefaling afsted på.

Jeans med vintagedetalje

jeans_mandag

Jeans fra Black Swan / Vintagebluse fundet hos Bob & Lutetia / Boots fra Tamaris / Smykker fra Enamel Copenhagen

Casual friday i jeans

jeans-3
Jeans fra Black Swan / Støt Brysterne Tee fra Kræftens Bekæmpelse (fås også i hvid) / Strømper fra COS / Sko fra Mango (gamle, lignende her)

Jeans kimonostyle og rullekrave

jeans_onsdag

Jeans fra Black Swan / Rullekrave i fin brun strik fra Black Swan / Cremehvid bluse fra IchiBoots fra Tamaris

Støt Brysterne-kampagnen starter først hos Black Swan i morgen, så tjek udvalget ud her og gør dig klar til at klikke hjem når vi rammer midnat eller i løbet af dagen i morgen.

Fredagen udviklede sig ekstra hyggeligt, så jeg har først ramt tasterne her til aften. Til gengæld har I haft mulighed for at følge lidt med på Instagram story. Rigtig dejlig aften til jer, klem fra Dorte 

This friday turned out to be way more cosy that expected, well a lot lot longer than planned anyway. If you’re following on Instagram you can get some hints in my story. I’m in my favorite jeans and Tee today and actually if you shop at Black Swan tomorrow they will donate 10% of the sell to the danish cancer society. Go to the webshop here.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.