Udgivet i 1 kommentar

So long, farewell, auf wiedersehen goodbye…

knit-2Strik er fra Black Swan / Armbånd fra Enamel Copenhagen / Striber (gamle) fra Zara

Copyright
English recap

Jeg krydser en destination fra min bucketlist af denne weekend, hvis ellers jeg kan få mig selv til at tage afsted…

indlægget indeholder reklame_grønI Madrid venter os 4 dages date, når manden og jeg i aften smutter til lufthavnen og finder vores fly. Det er en tur vi har glædet os til et stykke tid, og der er lagt tusind pins ind på mit Madridkort, men alligevel strækker forventningerne sig egentlig ikke ret meget længere end til kaffebarer, sove længe, lunere temperaturer og dejlig tapas. Vi har booket et hotel i Chuecabydelen (dette), som jeg forventer mig lidt vesterbro-vibes fra, så nu håber jeg ikke, jeg bliver skuffet. Jeg har lige tjekket vejr-app’en og den skriver noget med 22-24º…. yeah!

Som sædvanlig finder jeg det virkelig vanskeligt at flytte mit korpus ud til lufthavnen og tjekke ind. Når først det er overstået, så formår jeg altid er være til stedet i nuet, men lige det der tidsrum, hvor ansvarsfølelsen giver mulighed for at baile, der er jeg altid forstyrret af min indre konflikt. Hvad kan jeg sige andet end, jeg er mor. HAr I andre det på samme måde, når I rejser væk uden ungerne? Jeg har ikke noget at bekymre mig for, fordi de jubler over at skulle passes af mormor og kærlighedsvennen, og i går gav vi dem nye bamser, som vi kalder “savnebamser”, der er fyldt op med vores kærlighed og aldrig løber tør.

Som sædvanlig håber jeg at få blogget lidt, men alt efter wifi-forhold med videre kan det være, jeg møder lidt udfordringer. Bliver her stille, så ved du hvorfor, men under alle omstændigheder er hverdagen normal fra på onsdag igen, god weekend, klem fra Dorte ♥

English recap

Tonight I’m flying off to Madrid along with my husband. Can’t wit to enjoy the warmer temperatures and have slow time with him – it’s so needed for us after a hectic season with kids starting in school and a kid-friendly and very lovely autumn break last week. Do you have any tips on Madrid then don’t hesitate to write them in a comment below.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “So long, farewell, auf wiedersehen goodbye…

  1. Hej. Der er rigtig gode temperaturer her i Madrid disse dage. Sa det kan du glades over 🙂 Pa tirsdag er det helligdag i Spanien – Dia de todos los Santos.

    Vil lige anbefalde shopping centeret Gran Plaza 2 i Majadahonda. Der er Mango, Zara, et stort Primark, og andre gode butikker; inklusivt et Sostrene Grene 😉 jogurt isen fra Llao Llao kan ogsa anbefaldes.

    God tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.