Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkebidder #41

Copyright

English recap

Jeg er kommet sent ud af hullet med sidste uges lykkebidder, men det skal da ikke afholde mig fra at dele dem, vel?! Ugen er skudt godt og grundigt igang og vi er ramt af feriestemning. Vi laver masser af børnevenlige aktiviteter og så planlægger vi Halloween-tam tam til den kommende weekend. Når vi vender hjem skal der laves spøgelsesslik og købes spindelvæv, og så skal vi vist have tegnet lidt på nogle kastanjer.

Ugen før ferien var en smule hektisk, og det var vist mere end heldigt, at jeg fik mig selv med til Nordjylland. Ikke desto mindre var der mange fine nedslag i løbet af ugen, hvor vi både fik set gode venner, jeg fik taget hul på de der skoleforældremøder og samtidig kastet mig over nogle spændende arbejdsopgaver, som skal rulles ud her på bloggen snart. Jo jo, travlhed er da godt, når bare man elsker sit job, og det kan du være forvisset om, at jeg gør.

Her er lækre småting, jeg værdsatte i løbet af ugen, klem Dorte 


Kvalitid i mit dejlige, nye køkken – tænk at man kan få så meget gavn og glæde af et nyt rum!


Hyggelig dag i salonen med venindes veninde som kunde inklusiv uimodståelig baby


Hyggebuks, hyggefut og hyggeblogging til lyden af glade børn


Efterårsferie med familien


Selvforkælelse hjembragt til husets vaser 


Helt unik udsigt hos vores gode venner 

English recap

Among my daily joys you will find me in my new kitchen. I love spending time there and I can feel how this will reflect on the amount of recipes going on the blog in the future. Also I enjoyed the sundown seen from the livingroom of some good friends, relaxed a lot in my comfy outfit and kickstarted our family vacation that is going on this whole week.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.