0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Lykkestunder #39

leg-1Copyright

English recap

Ugens små lykkestunder er serveret og så håber jeg ellers, at I nyder en skøn søndag derude – det er hyggevejr i dag, kan I ikke mærke det?

indlægget indeholder reklame_grønJeg deler små lykkestunder med jer hver uge, og jeg elsker at lave den ugentlige opsamling på småtingsglæde. Fra nu af vil jeg dog afslutte ugen med indlægget i stedet for at starte med det om mandagen…

Jeg mistænker altså efterårets snig-komme for at være skyld i det, men jeg har dovnet den ret meget sidste uge. Det har været dejligt, ja faktisk tiltrængt, men nu er jeg kommet lidt bagud med blogarbejdet, så jeg må hamre speederen i bund fra i morgen.

Sidste uge bragte mig flere sociale glædesstunder, gåen tidligt i seng og falde i søvn til afsnit af Venner på Netflix,  og jeg fik hygget mig i køkkenet med et par velsmagende projekter. Det er lidt som om vores familie befinder sig i en tidslomme, hvor prioriteten udelukkende går på at være familie. Flere gange har vi alle fire bare hængt ud i stuen og flere gange har manden og jeg siddet med vores halvdel af afkommet på skødet og smilet til hinanden. Det lyder sukkersødt, det gør det, men egentlig er det blot som jeg beskriver det; en tidslomme hvor alle i familien lige præcis kommunikerer på eksakt samme frekvens – og jeg elsker det.

Her kommer således lykkestunderne fra sidste uge, nyd søndagen, klem Dorte 

lele

Bifaften og risnudellykke på Lêlê med long lost veninde – Bridget Jones fik et par gode grin fremkaldt!

avocadotrae

Jeg prøver igen at få en avocadonød til at spirre

ny-salon-1

Salonlykke; elsker hylderne med smukke produkter. Jeg har langt om længe også fået planlagt de sidste indretningsdetaljer, som jeg trænger til at få styr på snart

boots

Nye boots, som bliver et stort hit for mig denne sæson

leg-1

Manden pakkede trunterne ind og tog i skoven, hvilket gav mig adskillige timer alene hjemme … bare tak!

aeblemos

Hjemmelavet æblemos til vores morgengrød

lordag

Weekend i pyjamas og hyggesokker…

sondag

Arme riddere på en regnfuld søndag morgen – denne gang med hindbær i stedet for banan, opskrift herfra

English recapI’ve decided to move my weekly bits of happiness to post in the weekends instead of mondays – it feels like such a perfect way to finish off the week. Last week was special and we are as a family in a unique state of mind where the togetherness is better than anything. I did manage to enjoy lots of different and social things though and also feeling lazy.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Pia Elise Goul
  2. oktober 2016 kl 12:17

  Fine lykkestunder! Jeg tror kanskje at avokadosteinen er opp-ned? Og så leste jeg at det tar laaaaaaaang tid før den spirer, kanskje mer enn en måned (jeg har nettopp satt en i vann selv), og fant noen tips her: http://www.veganmisjonen.com/2013/07/gro-en-avokadoplante-del-1.html. Forøvrig må jeg si at jeg elsker bloggen din, den er inspirerende og estetikken din er helt i min gate. God søndag fra Pia!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. oktober 2016 kl 12:23

   Hej Pia – aj hvor godt med tips. Jeg har netop vendt den fordi jeg kunne se den delte sig – måske jeg skal vende den igen så?

   Tak for dine søde ord i øvrigt, det er altid dejligt at høre, at der sidder nogle og kan lide mine historier. Rigtig god søndag til dig kære, klem fra Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.