0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Lykkestunder #40

tegningCopyright

English recap

indlægget indeholder reklame_grønDet er søndag aften og jeg har lagt mig brak med en træt mand ved min side. Han ser serie, jeg skribler de sidste ord ned omkring ugens små lykkestunder. Det er dejligt!
Idag nåede pigerne og jeg en tur i IKEA – de elsker simpelthen det legerum, og jeg fik handlet nogle ting, som længe har stået på min indkøbsliste. Nu glæder jeg mig enormt til at få det nye op og på plads. 

Sidste uge bød på en hel del klippedage i salonen, så det betød naturligvis færre timer ved bloggen. Sideløbende forkæles jeg med flere hyggelige aftaler med både manden og med veninder og kollegaer, så det blev både til et gensyn med en fra min fortid, såvel som gode samtaler med min mand.

Her er mine favoritglimt fra ugen det gik, klem Dorte 


Picture perfect aftenvue over naboernes tage 


Stadig grønt rundt omkring og jeg har især en svaghed for denne slags beplantninger midt i byen


Lavendler fra haven 

chri-chri

At se egne ord og billeder på Chri Chri. Du kan se artiklen her, hvis du har lyst

morgenmad

Søndagsmorgenbord med mine trunter


Alenestund på yndlingskaffebaren


Når trunten tegner den fineste tegning til dato …


Årets første portion hjemmebagte æbleskiver. Man må da godt tyvstarte, når de er hjemmelavede ikke?

English recap

Lavenders, time alone, baking projects and seeing old friends. Those are just some of the great things I enjoyed this week.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.