Lykkestunder #42

8_Copyright

English recap

Søndagen, og for os også efterårsferien, går på hæld. I morgen venter hverdagstrummerum og sikkert en mindre sjov morgen. Ikke desto mindre er jeg så rigeligt fyldt op med feriesamvær for denne gang, og jeg glæder mig til at tage fat på arbejdsopgaverne og skoledagene i morgen tidlig. Jeg har snittet flere kilo grøntsager til køleskabet, så det er hurtigt og nemt at hapse og at lave mad, smurt madpakker, gjort skoletasker klar og i det hele taget taget arbejdstøjet på allerede nu.

Vores uge har i den grad været ualmindelig og mindeværdig. En efterårsferie mest på pigernes præmisser med masser af sjove og gode oplevelser, men også bare med hyggeligt samvær herhjemme og en masse praktiske ting nået … trods alt.

Ugen vi har i sigte bliver intens, først og fremmest har jeg en pakket arbejdskalender, og jeg ved med sikkerhed at de to midnste i familien vil være udkørte her den første uge efter ferien. Fredag smutter jeg til Madrid med honey-manden, fordi vi har givet os selv en 4 dages date under lunere himmelstrøg, og det skal nok gøre os godt. Glæder mig – helt vildt.

Lad os se på de gode glimt fra ugen vi siger farvel til, klem Dorte 

1_

Glæden ved en fin buket

2_

Mine nye billeder til salonen står klar til at komme op; er utålmodig

3_

Konfekthyggerier i køkkenet …


Perfekt dag i tivoli…

5_

Indretningsperfektion hos skønne, inspirerende Kalejdoskop i Aalborg

6_

Nye metrofliser i vores køkken, yeah!

7_

Lækreste fluffy sag

10_

Stilhed før stormen – 5 minutter senere ankom tropperne i fuld udklædning og klar til gys

8_

Gammelt dukkehus med de fineste detaljer, som bor hos os…

9_

Besøg i hyggelige Aalborg Zoo…

English recap

So last week was nothing but ordinary since we were on our autumn break together as a family. We went to the other end of our country to have fun with the kids and we spend time relaxing in our home, going to Tivoli and hosting the annual Halloween party. A whole week on childrens term which also means I’m very ready to get back to business tomorrow.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.