Mine favoritlooks fra Kenzo >< H&M

kenzo-for-hm-3

Godt nyt til alle Kenzofans – den nye kollektion med Kenzo for H&M* er snart online, og den er aldeles fantastisk. Se mine foretrukne looks og enkeltdele her…

Jeg pippede om det for et par uger siden, og nu er alle billederne så lige blevet frigivet. Det er stort, som i giga stort, at Kenzo designer for H&M*, og selvom det har været andre store og beundringsværdige samarbejder, så må jeg sige, at det her virkelig er et af mine favoritter. Jeg deler her mine favoritlooks og enkelt styles. 

kenzo-for-hm-7kenzo-for-hm-6 kenzo-for-hm-5kenzo-for-hm-8kenzo-for-hm-2kenzo-for-hm-9kenzo-for-hm-4 kenzo-for-hm-1

Kollektionen forhandles online* fra kl 10.00 den 3. November og i udvalgte butikker. Priserne varierer fra 249,- til 3499,-kr. Som den smukke kjole vist her til sidst kommer til at koste. Jeg skal vist lige have slået hul på sparegrisen, og se om ikke der bliver nok til at sidde i kø den morgen – jeg har set mig lun på adskillige ting, meeeen der skal jo nok vælges noget fra, hvis først jeg får adgang til hylderne.

I må nyde weekenden, og hvis der også står ferie på programmet hos jer, skal den selvfølgelig også nydes. Klem fra ferie-Dorte  

English recap

Great news for Kenzo lovers! Kenzo for H&M is almost ready to be worn and is to be sold online from november 3rd and in selected stores. The shown items and looks are my favorites but boy am I a fan!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.