Udgivet i Skriv en kommentar

Mumier til Halloween

mumier-2
Copyright
English recap

Til en Halloweenfest skal der ikke kun være slik, så her kommer verdens nemmeste tip, som jeg ikke selv kan tage æren for: Mumier i svøb lavet på den nemmest tænkelige måde.

Jeg lavede faktisk ikke de her til vores fest, derimod forleden dag, fordi jeg synes det var en sjov ide til pigernes madpakke. I morges, da de fik øje på dem (jeg havde ikke vist dem til dem før) så de undrende på dem og sagde: “Mor, de der pølsehorn ser underlige ud, de ligner Zombier?!”

Nå men nogle af jer har måske stadig en lille Halloweenfest på kornet, så hermed serveres verdens nemmeste ide, som jeg selv har opsnappet alskens steder på Facebook uden egentlig at kunne huske mig tilbage til kilden.

mumier-1
mumier-7
mumier-6
mumier-5

Jeg bruger blot en pakke pizzadej fra køledisken, som skæres i tynde strimler og vikles omkring nogle brunchpølser. Det er ingen kulinarisk treat, men børnene synes det er sjovt, især serveret med blod i en kop også kendt som ketchup.

Der kommer ikke flere Halloweentips fra mig i denne omgang, men I kan altid hoppe over i kategorien Halloween, hvis I er på jagt efter lidt inspiration. God fredag til jer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.