0
Dame-halløj Skønhed

Nice to know om vippeextensions

nice to know vippeextensionCopyright

English recap

Har du også overvejet at få lavet vippeextensions, men er måske lidt nervøs for at kaste dig ud i det? Her er lidt fakta om, hvordan et sæt gode vippeextensions laves og hvordan du vedligeholder dem

indlægget indeholder reklame_grøn(Vipperne laves som led i et samarbejde med Eva fra Cph lashes)

For lidt tid siden fortalte jeg jer om mine vippeextensions, som jeg efter laaaang tids overvejelse endelig havde besluttet at prøve af. Flere af jer har reageret med spørgsmål og kommentarer, og jeg kan mærke at det er noget, som mange overvejer men måske holder lidt igen med at springe ud i. Jeg har derfor lavet et samarbejde med Eva, som hjælper mig med at besvare nogle fakta.

Lad mig blot starte med den korte udgave: jeg elsker mine vipper, og jeg er gået fra at synes, det var liiidt mange penge til slet ikke at ville undvære dem.

Hvad er egentlig vippeextensions?

Vippeextensions er buede enkelthår, som pålimes hvert enkelt af dine egne vippehår. Det er en sirlig proces, som kræver en rolig hånd, således vipperne sidder uden at genere dig efterfølgende. Du ligger på en briks med et tæppe over dig, mens Eva arbejder med dine vipper – faktisk er det ret afslappende og hyggeligt at ligge der med lukkede øjne og sludre med Eva, som man lærer godt at kende hen ad vejen. Absolut et plus!

Jeg har én gang tidligere fået lavet vippeextensions, men dengang endte jeg med at pille dem af efter bare en uge. De irriterede mig dengang, og jeg kløede i øjnene hele tiden. Den erfaring gjorde, at jeg var meget i tvivl, om det var noget for mig overhovedet, og at bruge de 1100,- kr. til første behandling synes jo at være en temmelig alvorlig udskrivning, når man ikke ved, om man må pille dem af igen med det samme.

Jeg nævnte det for Eva ved mit første besøg, og vi fik en god snak om det hele. Det gik efterhånden op for mig, at min første behandling måske ikke var udført efter alle kunstens regler; at noget så simpelt som at der ikke må limes 2 af dine egne vipper sammen, faktisk kan skabe ret meget gene efterfølgende.

Jeg har nu (foreløbig) fået lavet 3 behandlinger hos Eva fra Cph Lash på Amager, og jeg har ikke haft nogle af de gener, som jeg oplevede dengang. Jeg kan mærke hendes erfaring og grundighed, når hun arbejder på mig. Hun har en “steady hand”, og virker i det hele taget meget rutineret og optaget af sin faglighed, hvilket giver mig en enorm tryghed ved at få foretaget behandlingerne hos netop hende. Noget tyder da også på at jeg ikke er alene med den loyalitet, eftersom man skal være i lidt god tid for at booke hende.

nice to know vippeextension nice to know vippeextension
Efter første behandling morede jeg mig over mit eget spejlbillede de første par dage. Mine naturlige vipper er lyse og relativt korte, så jeg er ikke vant til et så synligt look omkring øjnene, men efter de første par dage var dommen klar; jeg har ikke lyst til at undvære vipperne igen. De føles naturlige og ikke alt for vilde, og det bedste ved det er, at jeg sparer enormt meget tid på morgen-smukseringen, som blot består af ansigtscreme, mineralsk pudder og lidt rouge. Hurra for den slags rutiner i en travl hverdag!

I øvrigt bilder jeg mig ind at jeg får flere smil på gaden efter jeg har fået vipper på. Det er garanteret indbilsk, men tanken strejfede mig alligevel da jeg jo selv kan konstatere at man drages mere mod øjnene, når de bliver synlige med smukke vipper. Lyder det tosset?? Dorte  

English recap

I am loving my lash extensions from Cph Lash. After trying some lash extensions that didn’t suit me a couple of years back I was hesitant to get them this time, but having had 3 treatments from Cph Lash I have thrown my loyalty completely to Evas work. It does make a difference who does your lashes since you need a steady hand and a thoroughness to make sure “the patient” isn’t bothered by the lashes.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.