Udgivet i Skriv en kommentar

Pæn mor-stil gennem vinteren

paen-mor_vinter1. Uld cap fra Unmade Copenhagen / 2. Leopardstrikket hue fra Selected Femme / 3. Grå uldjakke fra Ellos Collection / 4. Uldjakke fra Mango / 5. Faux Fur hue fra French Connection / 6. Klassisk gråt tørklæde fra Libertine Libertine / 7. Uldtørklæde fra Unmade Copenhagen / 8. Vinterstøvle fra Angulus / 9. Vinterstøvle fra Ecco

Copyright
English recap

De næste par dage skal det handle om mors stil i vinterkulden – det er nemlig slet ikke så enkelt, som man skulle tro, vel? I dag kigger jeg nærmere på den del af vintergarderoben, som fortæller mere om din tid væk fra ungerne end sammen med dem…

ScreendumpFør jeg blev mor, var vinteren ikke som sådan en udfordring rent stilmæssigt. De dage, hvor det var bidende koldt, holdt jeg mig bare mest muligt indendøre, og det vildeste ville jo være at vente på bussen. Da jeg så fik børn, blev jeg udfordret, fordi lysten til at investere i praktisk mor-tøj bestemt ikke stod på programmet, men hold nu op, hvor jeg bandede over garderobe-manglerne, når jeg nødtvungent stod på en legeplads i bidende kold blæst, eller når jeg tog den daglige travetur med klapvognen hjem fra institution.

Selvom mine børn er blevet større, finder jeg nu stadig mig selv i udendørs situationer, som jeg helt egoistisk helst havde undværet, så jeg har langt om længe fået investeret i nogle praktiske items til vintergarderoben, men det betyder blot, at min vintergarderober fylder mere, fordi én ting er vis; jeg vil ikke undvære et pænt vinterlook til alle de andre situationer, hvor jeg er mere Dorte, end jeg er mor.

Jeg er vild med begge de viste jakker, men har unægteligt en svaghed for den camelfarvede jakke, som er fra Mango. Den, kombineret med pelset hat, filtet tørklæde og de ultra fede vinterstøvler fra Ecco, kunne helt sikkert godt være et bud på mit vinterlook. Jeg er nu også mere end begejstret for de cool mor-støvler fra Angulus.

Hvordan griber du mon vintergarderoben an? Er det også med flere jakker og tilbehør, eller kører du vinteren igennem med en og samme kombination mon? 

English recap

About how to dress during a cold winter – when you are a mum. The next couple of days I will bring out some advice and style favorites for the mommy look and todays focus is my favorite; the look I carry when I’m Dorte more than I’m mommy-Dorte.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.