Udgivet i Skriv en kommentar

Smoothies til sund vinterhud og test af støjfri blender

Smoothie til vinterhud og støjfri blender fra BoschCopyright

English recap

I får en lækker opskrift på en smoothie, der fylder dig op med gode olier, som plejer din hud indefra. I præsenteres også for min nye støjfri blender, som får en fast plads i køkkenet fremover.

indlægget indeholder reklame_grøn(Indlægget udgives i samarbejde med Bosch)

Jeg har sat ind overfor min allerede nu meget tørre vinterhud. Jeg render ind i samme problemer hvert år ved denne her tid. Det er selvfølgelig rart og hyggeligt, at radiatorer og brændeovn fyrres igang, men den kunstige varme hjælper ikke ligefrem min hud.

Der findes heldigvis flere måder at sætte ind på, og en af dem er at indtage vegetabilske olier, som findes i fed fisk, avocado, nødder, banan og olier. Det inkluderes i mine måltider, men en nem genvej er selvsagt også smoothies, så i dag vil jeg dele en opskrift med jer på en smoothie, der indeholder en hel masse virkelig gode ting og sager til din tørre hud.

Smoothie til vinterhud og støjfri blender fra Bosch Smoothie til vinterhud og støjfri blender fra Bosch

Banan og mango smoothie mod tør hud

(Til 4 personer)

1 Mango (gerne frossen)
2 modne banener (gerne frosne)
1 1/2 stort glas mandelmælk
2 spsk livets olie
1/4 tsk vanillepulver

Lav gerne en smoothie som denne flere gange om ugen, og suppler så med de gode olier i kosten også.

Smoothie til vinterhud og støjfri blender fra Bosch Smoothie til vinterhud og støjfri blender fra Bosch

Jeg bruger en sprit ny blender, som Bosch har udstyret mig med. Den er støjsvag, og det er jeg ret overrasket over. Altså, de havde jo fortalt mig om den på forhånd, men måske troede jeg ikke helt på at en blender, kunne være støjfri. Jeg er typen, der nærmest fryser til is i panik, når en høj lyd tændes, og en af pigerne “lider” af det samme. Vi skal altid advare hende før for eksempel støvsugeren tændes, og det samme gælder med den gamle blender. Bosch-blenderen kørte en rum tid for at få fat i de frosne frugter, men alligevel opdagede min mand ikke engang, at den havde været tændt, selvom han var i rummet lige ved siden af. SKØNT!

Blenderen hedder Bosch SilentMixx og er ny på markedet, og selvom den selvfølgelig kan høres, når den kører, så er det oprigtigt talt på en skala, som ikke afbryder samtaler eller forskrækker husets beboere. Den forhandles til ca 1000,- kr. og der medfølger en speciel smoothieindsats og minihakker. Jeg tester støjniveauet i denne lille film…

https://www.youtube.com/watch?v=b6bbjssbdnw

Sundhedsfakta om ingredienserne

Mango indeholder C-vitamin, der har en aktiv rolle i dannelsen af kollagen, som man med alderen producerer mindre og mindre af. Kollagenen er med til at styrke huden og når man får mindre af det begynder huden at rynke.

Banan har et naturligt højt indhold af kalium, som er et mineral, der blandt andet bidrager til at regulere vores blodtryk. Desuden kan du ved at spise bananer frigive serotonin, som giver dig lykkefølelse, og faktisk kan du afhjælpe stress ved at indtage banan.

Mandelmælk er god at bruge, fordi mandler indeholder masser af E-vitamin, som fungerer glimrende som et anti-aging vitamin. Det er et fedtopløseligt antioxidant og modvirker rynker.

Livets Olie er en blanding af hørfrøolie og kæmpenatlysolie, som virker udrensende, plejende og som stabiliserer blodsukkeret. Det forhandles hos helsekostforretninger. Find Livets Olie til en god pris online her (reklamelink)

Nå, men lige som der gik sundhed i den, så tog jeg mig selv i at være den med det hjemmelavede Halloween-slik. Det viser jeg frem en anden dag, fordi i morgen rykker gæsterne ind med udklædte børn og festligt humør. Vi glæder os – meget 

English recap

Bosch has equiped me with a super cool new blender to test – cool because it’s noise free! I am really sensitive to noise and so is one of my daughters and therefore I was excited to try out this machine – could it really be efficient and still without disturbing our inner peace? Yeah, I am surprised to say it, but you can keep up a conversation while running it.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.