Udgivet i Skriv en kommentar

Smukkeste himmel

Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønÅh de sensommerlige aftenhimler har været aldeles fantastiske på det seneste. Vi bor tæt på havet, og jeg mistænker geografien for også at spille en rolle i, hvor lyserød og magisk himlen arter sig. Jeg har nu ikke noget at have påstanden i, så måske nogen kan opklare mysteriet for mig? Under alle omstændigheder nydes de smukke himler – også af pigerne 

Første billede er en solopgang set fra vores førstesal, næste er en aftenhimmel. Så er spørgsmålet blot om det hører op eller om jeg kan regne med de lyserøde, himmelske indsprøjtninger året rundt?

English recapDetail of the day ♥

Those pink skies – I just get so much joy out of watching them, both mornings and evenings, and I wonder if the fact that we live close by the sea has an impact on the skies or not? First picture is a sunset, next one is sundown – hopefully we will have those pink skies all year round

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.