Udgivet i Skriv en kommentar

Snack galore

snacks
Copyright
English recap

Om lækre snacks du både kan købe eller lave selv, om at snacke lidt for meget og om et snackprojekt under opsejling.

Okay, jeg er altså total velkørende på snacks og tilbehør lige for tiden, eller faktisk var det den sidste granolabar, og jeg kom til at spise den efter billederne var taget, men bortset fra det har jeg masser af lækre hapseting på lager disse dage. Jeg elsker hapsemad, og er meget bedre til at spise en håndfuld hist og pist end at sætte tiden af til en egentligt måltid. Det er en dårlig vane, jeg ved det, men jeg påtænker ikke at bruge kræfterne på at lave om på det lige her og nu.

Jeg har nogle klare favoritter, når jeg har lyst til at hapse, og her er de fleste af dem:

  • Karamel kogt på en dåse kondenseret mælk
  • En god kop kaffe er altid god, men jeg er for tiden fjollet med den seneste special edition fra Nespresso, som er mørk og fyldig og aldeles perfekt til en cremet cappuccino
  • Kinaradiser – hvad er det, der gør den grøntsag så ufatteligt god?
  • Ovnbagte mandler – smager lige en anelse bedre end rå mandler
  • Hjemmelavede granolabarer, uhm mums siger jeg bare
  • Ristede græskarkerner
  • Tørrede tranebær – elsker dem simpelthen
  • Æblechips (riv et æble på mandolinjernet og bag lidt mere end en time ved 125º C
snack-3
snack-4
snack-5
snack-6
snack-2

Ristede græskarkerner er verdens nemmeste trick og tager max 5 minutter at lave. Bare på den tørre pande med dem og vend dem gentagende uden at slippe dem af syne. De popper undervejs, så det skal du ikke blive forskrækket over, og så skal de selvfølgelig ikke branke. De smager godt bare lige som en lille håndfuld, men er altså også gode som strø på både salater og skyr.

Her en af dagene, hvis ellers jeg kan finde tiden til det, skal jeg prøve at lave min egen lemon curd. Det har jeg ville længe og nu skal det altså være!

Det er på godt og ondt at have karamel i køleskabet, ikke mindst hvis den bare bor der med en ske – så kan man lige hapse en skefuld på forbifarten, men det er ikke just en god ide, hvis man nu er typen, der tænker lidt over vægten, vel? God mandag til alle jer snackere derude, klem Dorte  ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.