Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Vampyrshots til Halloweenfesten (børnedrink) - Dorte Bak
4   63
13   110
52   207
10   97
14   130
6   107
23   212
5   83
0   150
19   137

Vampyrshots til Halloweenfesten (børnedrink)

vampyrshotsCopyright

English recap

Mangler du en velsmagende og børnevenlig drink til Halloweenfesten, så prøv med disse nemme vampyrshots, der kun kræver 2 ingredienser.

Til vores Halloweenfest i weekenden havde jeg lavet nogle vampyrshots til alle ungerne. Ideen kom til mig ud af det blå, og jeg købte Grenadinen uden at vide, om den reelt ville bundfælde sig, som jeg så det for mig. Det gjorde den med den rette teknik i brug, pyha! De var et kæmpe hit, og mine piger har drukket 3 her de seneste dage, men nu skal det så også være slut… hverdagen kalder!

vampyrshots-alkoholfri-drink-halloween-1

Vampyrshots til Halloween (alkoholfri børnedrink)

Du skal bruge:

Små glasflasker eller glas
Sugerør
Grenadine
Mælk

Hæld mælk i glasset, så det er cirka halvt fuld. Stik sugerøret ned i grenadineflasken og luk sugerøret med pegefingeren og slip først igen, når sugerøret rammer bunden af mælkeglasset. Gentag 3 gange således “blodet” ligger synligt i bunden af mælkeglasset.

vampyrshots-4 vampyrshots-2

Find flere Halloweenideer her

Jeg fortalte børnene, at det var babyvampyrmælk med blod i, som ville gøre dem farlige og stærke. De blandede drinken med deres sugerør og drak med stort velbehag – det smager nemlig som hindbærmilkshake.

Jeg håber I kan bruge ideen derude, den er hverken dyr eller særligt krævende, og ærligt talt ser det da lidt sejt ud med blod på bunden af glasset, ikke? 

English recap

Making vampire shots for the kids is the easiest trick yet and it looks super cool. Pour some milk in a glass and the use a straw to carefully suck up some grenadine and let it sink into the bottom of your milk. It tastes like raspberry milkshake and the kids just love it! 

Are trying ti make these too? Share with me on Instagram by tagging me @bybak/#bybakfoodstory

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

1 Comment

  1. 25. oktober 2016 / 18:03

    Smart og god idé 🙂
    Vil jeg se om jeg laver til den 31 🙂
    Aften hilsner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.