Velour på hjernen … igen

velour-11 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Copyright

English recap

Om længslen efter velour og dermed 24 fristelser til både garderoben og boligen

indlægget indeholder reklame_grønNå men så ser vi da lige nærmere på et par veloursager endnu engang. Det er jeg altså langt fra færdig med, og jeg fornemmer (frygter?!), at der skal en hel del til, førend jeg får den helt udlevet. Jeg er ved at være der, hvor det ikke begrænser sig til puder og sengetæpper, derimod også til tøj og især sko.

velour-27 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

velour-3

13 / 14, udsolgt (lignende her) / 15 / 16 / 17 / 18

velour-419 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24

Min søndag er skudt igang på den meget bløde måde med dyner i stuen og hyggesokker. Vi har tebirkes i ovnen og røræg på panden og nyder bare at vågne langsomt. Manden er på drengetur, og selvom det egentlig ikke er noget særligt at holde weekend alene med børnene, så er jeg helt i bund efter 2 nætter med børn og og kat i sengen – ja faktisk er jeg bare enormt træt for tiden. Det må være efterårsmørket, jeg lige skal vænne mig til.

Nyd søndagen og kig forbi senere, hvor jeg deler ugens lykkestunder med jer, klem fra Dorte 

English recap

I have velvet on my mind – not just for my home but very much also for my wardrobe. Shown are some things to dream about… especially these shoes are hard to forget about.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.