0
Bolig inspiration Juleinspiration

Forelsket i en adventskrans

adventskrans-4Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

Min adventskrans er i år ekstra fin, og den har været ekstra nem – jeg har nemlig fået den lavet efter egne anvisninger hos min lokale, dygtige blomsterpusher. Jeg var meget specifik ved bestillingen, hvor jeg bad om blågran, blå tidsler og blålige tørrede hortensia. Jeg frabad mig samtidig sløjfer, glimmer og anden pynt, simpelthen for at holde kransen rodet på den rigtige måde, sart og støvet i farveholdningen.

Den har kostet 450,- kr, hvilket naturligvis er lidt, men jeg kom til at tænke på, hvor meget jeg alle andre år trods alt har brugt på materialer uden egentlig at kunne skabe helt det resultat, jeg gik efter. Differencen mellem den og denne bestilte var så lille, at jeg besluttede mig for at holde fri fra blomsterbinderiet. Den er smuk, ikke? 

adventskrans-5adventskrans-3adventskrans-1

For et par år siden lykkedes det mig at lave noget selv, som jeg blev oprigtigt glad for; en naturlig afventskrans bestående af 4 elementer, som du kan placere i en krans eller på langs.

English recapDetail of the day ♥

Do you have advent wreaths where you live? Well here’s mine, and I love it because this year I skipped cut corners and had it made professionally. I pointed out the colors and wants and the florist really came through for me. Do you like it?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  SofieW
  25. november 2016 kl 17:19

  Kære Dorte. Den er virkelig smuk! Vil du afsløre, hvem din blomsterpusher er? Den må næsten være lokal for mig også, men jeg kan ikke lige gennemskue det. God weekend! Mange hilsner Sofie

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   25. november 2016 kl 19:10

   Hej Sofie, selvfølgelig. Det er Engblomsten på hjørnet ved Ingolfs Kaffebar 😉 Knus

   • Reply
    SofieW
    29. november 2016 kl 9:46

    Tusind tak for svar, jeg må vist forbi Engblomsten 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.