0
Dessert, kage & slik Lately Morgenmad Opskrifter

Ægte amerikanske pandekager

pandekager-3Copyright

English recap

Hurtig opskrift på de helt ægte amerikanske pandekager, som er fluffy og alt for lækre på en søndag morgen. 

Jeg står aldrig over muligheden for pandekager, og det forestiller jeg mig ikke at være alene om. Elsker vi ikke bare pandekager? Jeg har delt en god håndfuld opskrifter på pandekager med jer tidligere, mange af dem glutenfri, men denne i dag er altså den helt klassiske og ægte amerikanske version på fluffy pandekager, som jeg af uransagelige årsager aldrig har delt med jer tidligere.

pandekager-2

Opskrift på ægte amerikanske pandekager

Målene er nemme, men husk altid at bruge din fornuft i forhold til, at du nu også rammer den rette tykke konsistens på dejen. Du skal bruge:

2 dl mel
2 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk bagepulvert
1 tsk natron
1 dl smeltet smør
2 dl kærnemælk
2 æg

Start med at blande de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt dernæst mælk, smeltet smør og æg. Rør til dejen er klumpfri og tyk og begynd at bage dine pandekager på en medium varm pande med lidt smør på. Brug en øse til at placere dejen, der straks flyder ud og prøv at holde samme størrelse hver gang, således du kan præsentere dit pandekagefad med en flot stak.

Pandekager smager simpelthen bedst frisk fra panden, så straks de er klar skal de nydes med ahornsirup med hele familien.

pandekager-4

TIP! Bland de tørre varer i løbet af ugen og gem dem i et glas, så du kan gå igang mens kaffen endnu ikke er klar og søvnen stadig sidder i øjenkrogen! Det er jo sådan en søndag morgen skal starte ikke?! 

English recap

American pancakes are yummy and very easy to make. I love pancakes of all different sorts and have shared recipes with you more than once here on the blog. Never the less I have never shared the most classic an genuine of them all – until today.

1 cup flour
2 tbsp sugar
1 tsp salt
1 tsp baking powder
1 tsp baking soda
1/2 cup melted butter
acidified milk
2 eggs

Mix all ingredients and bake on a medium hot pan and then serve them with maple syrup. Yum

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

  • Reply
    Liv
    7. august 2018 kl 10:58

    En cup= 2 dl
    2 cup= 4 dl

    • Reply
      Dorte Bak
      7. august 2018 kl 11:15

      Tak Liv! Jeg har rettet fejlen i opskriften – dejligt med vågne læsere 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.