Bare “hej”

mumier-3Copyright

Hvad der sker der bag skærmen hos mig? Ja, jeg løber i hvert fald rundt, men I er da ikke glemt…

Jeg sidder her og muler lidt, fordi jeg ikke kunne komme igennem til H&M i tide til at hapse den lange vendbare kimonojakke. Det er dog lykkes mig at få fingrene i den korte kimono, som jeg så er lidt spændt på om er god på. Tiden må vise… og hvis du er i tvivl, så er det selvfølgelig Kenzo-kollektionen for H&M, som jeg fabler om her. Jeg havde nu godt set det komme, så jeg har ikke på noget tidspunkt egentlig forholdt mig til, at jeg skulle blive ejeren af den vendbare silkekåbe… men åhh!

Jeg kan glæde mig over, at huset i dag er fyldt med vores venner fra Singapore, som rent faktisk flytter hjem til Danmark igen. Dejligt med et gensyn, ikke mindst med deres lille skønne pige, som vi hyggede os så meget med i sommerferien. Dertil har jeg nydt årets første pose med julemandsskum, hvilket heller ikke er så skidt, yay.

Jeg hænger altså i bremsen rent arbejdsmæssigt, så det med at få skrevet alle de blogindlæg, jeg ellers har i hovedet, det kniber altså lidt disse dage. Jeg lover at være på banen meget hurtigt igen – jeg har fine ting, der skal deles, hyggelige historier og en særdeles lækker anbefaling også.

Hyg jer derude, jeg ville bare lige give livstegn fra mig, klem fra Dorte 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.