Udgivet i Skriv en kommentar

Boggaver til jul

boggaver-til-julCopyright

English recap

Kan du lide at ønske dig bøger eller at give bøger i julegave, så er her en kæmpe liste over bøger, jeg synes er lækre som boggaver. Både hos Saxo og Cahetu, som jeg linker til, giver de i øvrigt Black Friday-rabatter, så orientér dig nu og vær klar til fredag.

indlægget indeholder reklame_grøn

Bøger er aldrig en dum gaveidé og selvom jeg personligt ikke er den store læsehest, så elsker jeg at få bøger i gave – i hvert fald bøger i livsstilsgenren, som derfor også er bredt repræsenteret i mine udvalgte herover. Ved du allerede nu, at der skal købes bøger til dette års gaver, så gør dig selv en tjeneste at orientere dig nu og dernæst gemme dine indkøb til fredag, hvor der er gode rabatter at hente i forbindelse med Black Friday.

På min bucketlist finder du: 

Desuden har jeg lige sneget en Luciapige og en kravlenisse i guld fra Karen Blixen-serien fra Rosendahl samt en udendørsgran fra Ellos.

Skal du i øvrigt lige høre noget skørt? Jeg er ved lidt af et tilfælde kommet til at tage hul på en detoxing – altså ikke sådan en kur, derimod blot at undvære kaffe og slik i de sædvanlige mængder – så i dag er hovedpinedag og koldsvedsdag, avs! 

English recap

About boks as christmas gifts and my list of great books to out on the bucketlist.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.