Tilbehør til børn, der hjælper med arbejdet

arbejdstoj-til-de-smaCopyright

English recap

Når børnene gladeligt hjælper til med havearbejdet, i garagen og i køkkenet, så skal de vel også klædes på til arbejdet, ikke? Jeg har fundet børnevenligt arbejdstøj og redskaber, som jeg synes er både cute og nødvendigt.

Screendump

(Indlægget er sponsoreret)

Det kan godt være, at overskriften indikerer det, men jeg er altså ikke ude i reelt børnearbejde, derimod børnenes evige lyst til at deltage i hjemmets almene arbejdsopgaver såvel ude som inde. Mine børn er nok ikke anderledes end dine på dette punkt, og det er jo skønt at mærke deres stolthed over at vise, hvor gode de er til at dække bord, tømme opvaskemaskine eller at de har nysgerrigheden for madlavning og bagning. Sidste vinter gik vores opvaskemaskine i stykker, og pigerne plagede om at få lov til at tage opvasken… hver dag! Vi havde sådan set lidt dårlig samvittighed til at starte med, men de ville helt vildt gerne selv, og de stod jo og sang mens den ene tog opvask og den anden tørrede af. Whats not to like?!

Lørdag 7

Vi har ikke rigtig forklæder eller andet arbejdstøj til pigerne, men min mor har for nylig investeret i forklæder og mini grydelapper, som de bruger hos hende. Det har fået mig til at kigge mig lidt omkring for at se på, hvad man egentlig kan få til børn, der gerne vil hjælpe til derhjemme. Det er helt klart nemmest at finde noget til køkkenarbejdet, men det er da lykkes mig at finde lidt til havearbejdet og værkstedet også:

  1. Haveredskaber til børn inklusive arbejdshandsker
  2. Lyseøde forklæde med grillhandkse og kokkehue
  3. Mintfarvet forklæde med tilbehør til at lege isbutik
  4. Blåt forklæde med grillhandske og kokkehue
  5. Overall til børn
  6. Snitsikret børnekniv, også god til at skære kød med for børn
  7. Børneknive med skridsikret greb. De er lavet sådan, at man ikke kan skære sig på dem
  8. Forklæde, grillhandske m.v. til de lidt større børn
  9. Super cool forklæde og hue fra Ikea
  10. Lidt mere cool knivesæt med fingerbeskyttere til de lidt større børn

Jeg er helt tosset med den nuttede kedeldragt til børn, som er fundet hos Engelbert Strauss. Det er faktisk en webshop med primært arbejdsbeklædning og sikkerhedssko, men de har altså også brugbare ting til almindelig husholdning og til børnene. Jeg overvejer for eksempel at investere i støvle- og handsketørreren her, som da ville være aldeles kærkommen vinteren igennem!

Lad mig høre, hvordan I inddrager børnene i det daglige husholdningsarbejde hos jer – kører I for eksempel med maddag, faste pligter eller andet? ♥

English recap

Are your kids helping in the household and loving it? Well then definitely you should invest in some clothes and tools for them to make them love the job even more. Shown above are some great stuff for the little ones working in the kitchen or garden.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.