Udgivet i Skriv en kommentar

De første tegn på jul i mit hjem

dortebak-jul-2Copyright

English recap

Om julen der rykker ind, om adventsstager og købte kranse og om de kommende dages planer for oppyntning. Glædelig søndag til dig, der også er begyndt at invitere julefølelsen indenfor…

Endelig, fristes jeg til at sige. De sidste 14 dage har jeg godt nok glædet mig til at tage rigtigt hul på julen, og nu synes jeg endelig tiden er moden til så småt at begynde. Om en uge er det den første søndag i advent, så jeg synes, det er helt naturligt at begynde med lidt pynt og planer for ikke at tale om adventskransen, som vi skal have styr på. Mangler du en nem løsning, der holder år efter år, så husk min store guide til adventsstager, som jeg delte for et par år siden. Jeg selv har i år valgt at få lavet en hos min lokale blomsterbinder, og jeg er virkelig spændt på at se den, når jeg her en af dagene kan hente den hjem.

img_4136bybak-jul-1

Nå, men det er ikke fordi jeg er gået helt amok med julepynten endnu, men et fint lille hjørne kan jeg da vise frem. En gammel apotekerflaske med gran og englevinger – det et pænt at se på sammen med de andre yndlingsting, jeg i forvejen har samlet her ved den grå væg. Jeg kan mærke en lille glædesfølelse, hver gang mine øjne kigger i den retning, så alt er godt.

De kommende dage vil jeg tilføje mere af det grønne, lave en krans eller 2 og montere min stjernehimmel, som jeg måske udvidder i år med endnu flere papirstjerner. Glæder mig til at vise jer flere julebilleder meget snart 

English recap

Christmas has finally arrived and this week I took off the lid to my christmas boxes – just to start with a glance and some considerations. I introduced my home to the christmas decor by adding some feathery angel wings to some pine branches but the upcoming days I will definitely be decorating some more. Did you start yet?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.