Mosbeklædt skulptur

diamantCopyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønForleden greb jeg mos og ståltråd og gik i gang med at beklæde min Diamant Sculpture. Ideen er egentlig at det skal ligne, at den langsomt bliver overtaget af naturen, så det er kun dele af den, der er beklædt. Det er nemt at gå i gang med, og selvom du ikke lige har den samme skulptur, kan du prøve ideen af på andre ting derhjemme: lysestager for eksempel 

kk-1

English recapDetail of the day ♥

The other day I started to play with moss, wire and my beloved Diamond Sculpture. It ended up looking like the diamond is being taken by nature, and I like it! You can do something similar too – maybe with candlesticks.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.