Udgivet i Skriv en kommentar

En lille juleudstilling

bybak-jul-12Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønNår julen melder sig, køber jeg altid pudemos, som jeg synes er nærmest lidt magisk. Man kan bruge det på mange måder og skabe landskaber og små øer med det puffede mos, og ja; der er vel bare et eller andet med den der lidt faste form. Sidste år lavede jeg små stager med mos og juletræslys til borddækningen, hvilket også er en nemt anvendelig ide til dig, der skal lave fin og naturlig pynt 

bybak-jul-14bybak-jul-11

På vores TV-møbel har jeg lavet et lille miljø med gamle messingstager og en glaskuppel med mos og en guldtromme. Det er meget simpelt, men har i virkeligheden et ret fint udtryk, hvilket jeg godt kan lide. Jeg har placeret mosklumpen på lidt sølvpapir, som jeg har skubbet så godt ind under som muligt, således det ikke ses. På mossen kunne man også lave et lille landskab med minimennesker, juletræ og kunstig sne – måske gør jeg det i løbet af december?

English recapDetail of the day ♥

With moss, a golden drum and some old candlesticks I have created a natural yet funny stilleben. I like the glass dome and the possibilities it opens ups to and I’m playing with the idea of putting in a mini christmastree, some little people and some fake snow. That would be very cute, dont you think?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.