Udgivet i Skriv en kommentar

En rigtig hyggesag

troje-4Copyright
English recap

Til dig, som elsker tøjet fra Black Swan er her et tip, og så ellers bare lidt tanker om fredagshyggen herhjemme…

indlægget indeholder reklame_grøn

Det er fredag og det skal gøres ekstra hyggeligt. Herhjemme storelsker vi virkelig fredage, og har formået at sive hyggeforventningerne ind i pigernes underbevidsthed også. En af dem spørger troligt på vejen hjem fra fritten, om vi skal trække gardinerne for og hente dynerne, når vi kommer hjem – der er virkelig bare noget over det, ikke? Hvordan fejrer I fredag hos jer?

troje-1troje-2 troje-3

Mit fredags-wear denne uge er hyggeligt, dog pænt, og er fuldstændig og aldeles fra Black Swan, som jeg jo efterhånden har en del af i garderoben. Bukserne er fra en af de helt tidlige kollektioner, men der ligger vist enkelte par tilbage i deres outlet, men blusen og cardiganen er fra denne kollektion.

Black Swan har startet deres udsalg online i dag, så priserne er altså nu nedsat med 40% – det plejer jo at gå stærkt med at rydde hylderne, og jeg ved, at I er mange fans derude, så jeg synes lige I skulle tippes om udsalget.

Nu vil jeg smutte tilbage til min fredag blandt andet med ugens sidste kunder, dernæst med klargøring af en rigtig julehyggelig weekend. Nyd fredagen og pas godt på jer selv og dankortet, blink blink 

English recap

Friday is one our favorite days in the week, and the girls have totally gotten the rules of “hygge”. They always come home from school asking for their bed blankets and drawing the curtains so that we can get as much privacy and relaxation. I have thrown myself into a cozy friday wear with pants, blouse and the greatest wool cardigan, all from Black Swan Fashion which is now on sale. Go see the collection here.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.