Udgivet i Skriv en kommentar

Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter

Halli hallo på en travl og mørk fredag. Mest af alt glæder jeg mig til en aften med dyne på sofaen og lidt surfing – jeg skal orientere mig om de gode Black Friday-steder, men lige nu deler jeg mine fredagsfavoritter med jer

indlægget indeholder reklame_grøn

Så blev det tid til en ny omgang fredagsfavoritter, som jeg har glædet mig til at dele med dig. Der sniger sig lidt begyndende julestemning ind blandt favoritterne og i det hele taget en masse hygge både i form af en lidt skøn sofa, såvel som en genial natlampe til børneværelset. Oh yes, jeg har virkelig fine fund i ærmet…:

Vi har for alvor taget hul på dette års julesæson, så i morgen skal vi til julefest på skolen, ligesom jeg i går tog det første kig ned i julekasserne fra kælderen. Det er ret hyggeligt synes jeg, og jeg glæder mig til at pynte op, lave konfekt og bage æbleskiver.

Tilbage er der blot at ønske dig en skøn fredag. Jeg er græsenke i aften, hvilket jeg har set frem til efter en intens arbejdsuge – så skal der ses Gilmore Girls, spises slik og puttes under dynen. Pas på dig derude, klem Dorte 

English recap

Wishing you the best start to this upcoming weekend. Shared above are some favorites of mine these days – take care! 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.