Genfunden outfitlykke fra bageste skuffe

genbrug-9Copyright

English recap

Du kender det helt sikkert; man trænger til nyt tøj, et nyt look – ja bare ny inspiration, men bankkontoen er ikke enig. Følg med mig på en rejse ind i min garderobe, hvor jeg med gratis inspiration fra et par kompetente damer har fået skabt mig et nyt outfit med genbrug fra garderoben.

indlægget indeholder reklame_grøn

Det kom sig af, at Christina postede sig selv i et lækkert lag-på-lag-outfit, og umiddelbart derefter at Frida huskede os på, at genbrug faktisk godt “bare” kan være at genopdage ting i egen garderobe, som bare skal prøves af på nye måder. I sidste uge delte jeg jo med jer, at jeg befinder mig et lidt skævt sted, hvor jeg har brug for lidt personlige skørheder og skævheder i looket, og eftersom vi lige har været ude at rejse, så skal jeg nok lige holde lidt igen med shoppingen. Heldigt er det jo så, at man kan gå i gemmerne og genopfinde sin stil – og faktisk kræver det ikke meget andet end lidt ekstra tid foran spejlet til at prøve kjolen med forskellige bluser, sko og smykker. Prøv det selv, men gør det en dag, hvor du har lidt alenetid, så du kan smide det hele på sengen og ikke skal tænke over, hvordan du/det ser ud.

genbrug-6genbrug-3genbrug-8genbrug-1genbrug-4genbrug-2genbrug-5

Vi er ude i en sommerkjole fra H&M (gammel), karrygule strømpebukser, brune ruskindsstøvler fra Tamaris, rustfarvet silkeskjorte fra Zara, trøje fra Black Swan Fashion og en fantastisk halskæde fra Enamel Copenhagen.

Kjolen har jeg vist jer før, men taget i brug som efterårskjole med flere lag, karrygule strømpebukser og ruskindsboots, så synes jeg faktisk bedre om den end som sommerkjole. Synes du, det bliver lidt for skørt, eller kan du godt se, hvor jeg vil hen med det?

Hvis du tænker på at gå i garderobens gemmer for at genopdage ting, som måske kan styles på en ny måde, så prøv lag-på-lag med skjorten under stroppen, en sjov sko eller strømpe eller bare en skæv sammensætning af farver. Det kan jo i princippet være nok til at give dig et helt nyt look 

English recap

Don’t you know that feeling of craving a new look but without the money in the bank? Try to look deep into you wardrobe and mix up old styles in new ways. It might just give you a couple of new looks without actually shopping – don’t forget what magic shoes and accessories can do!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by It’s Fashion Baby ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.